hichkas62 2 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام من یه فروشگاه دارم که با پرستاشاپ ساخته شده الان دارم انتقالش میدم به وردپرس تو سیستم قبلی لینکهای محصولات من به صورت زیر بود وقتی من تو سیستم قبلی محصولی را میخواستم معرفی کنم فقط تو بخش یو ار ال من مطلب می نوشتم و خود سایت در هنگام نمایش شناسه محصول را تو ابتدای لینک قرار میداد. در نتیجه لینکهای من به صورت زیر نمایش داده میشد mysite.com/1-mahsool لینک دسته ها هم این مدلی بود mysite.com/1-datse-mahsool.html حالا من اگه بخوام تو وردپرس هم لینکهام به صورت قبل باشه راهی دارم ؟ یعنی وقتی میخوام یه محصول بسازم کد شناسه محصول در ابنداش بیاد و در ادمه پیوند کوتاه ( بدون درج عبارت های shop و product ) لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 تو خود پیشخوان وردپرس بخش پیوندهای یکتا رو پیدا کنید و شخصی سازیش کنید لینک به ارسال
hichkas62 2 ارسال شده در مهر 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 در 19 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : تو خود پیشخوان وردپرس بخش پیوندهای یکتا رو پیدا کنید و شخصی سازیش کنید برای اینکار باید تو پیوند های یکتا چه چیزی وارد کنم ؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 /%post-id%/%postname%/ اینو کپی کنید لینک به ارسال
hichkas62 2 ارسال شده در آبان 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 ممنون برای دسته محصولات باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در آبان 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 بگردید تو تنظیمات ووکامرس پیوند یکتا رو پیدا کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری