Sepehr2015 263 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان عزیزوقت بخیرکسی میتونه یه قالب سه ستونه شیک و مرتب و کار تازه و جدید برام بفرسته ؟شاید بیشتر از چهل پنجاه تا قالب سه ستونه گرفتم و نصب کردم اما هیچکدومشون به درد نمیخوردندیا خیلی فونتشون درشت بوده ، یا اصلا ابزارک و افزونه روش جواب نمیداده یا سه تا ستون رو به طرز فجیح ترکیب کرده بودن یا ...یه قالب میخوام که ستون وسط مطالب قرار بگیره ، ستون چپ و راست هم کنارش باشن ، مثل اکثر قالب های وبلاگ هااما خواهش میکنم لطف کنید ، حالا که دارید زحمت میکشید و بهم لطف میکنید، قالبی طراحی کنید که محدودیت زیادی نداشته باشهمنظورم اینه که از ابزارک ها و افزونه ها پشتیبانی بکنهممنون که وقت گذاشتید و همه مطالب رو خوندید 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 نمونه ها را ببینیدhttp://forum.wp-parsi.com/forum/19-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/ 3 لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 ممنون از لطفتون ، شرمنده دیر به تاپیک سر زدم ، راستش اونروز یکی از هیئت مدیره یه جمله قشنگی گفتند منم همونو مبنای کارم قرارم دادمگفتند هیچ قالبی پیدا نمیشه که باب طبع شما باشه ، باید بگردید یکی شبیه به اونی که مد نظرتونه رو پیدا کنید بعد ویرایشش کنیدمنم همین کار رو کردم خیلی ممنون از لطفتون 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری