boorooj 0 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام دوستان، وقت همگی بخیر متاسفانه چند وقتی هست که متوجه شدم در سایت بنده بدون اطلاع خودم یکسری پاپ آپ تبلیغاتی نمایش داده میشه که متاسفانه بعضی از اونها محتوای نامناسب دارند. اکثر افزونه هایی که استفاده میکنم خریداری شدن و قالب هم اختصاصی هست. با پشتیبان قالب و تمامی افزونه ها صحبت کردم و همه اونها اعلام کردن که هیچگونه تبلیغاتی روی محصول اونها وجود نداره. البته یکسری افزونه ها رایگان بسیار پرکاربرد هم هستن که استفاده میکنم و ممکنه این تبلیغات مال یکی از اونها باشه. مشکل اینه که این افزونه ها برام خیلی مهم هستند و حقیقتا نمیدونم پاپ آپ توسط کدومشون نمایش داده میشه. اسم این افزونه ها رو مینویسم ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین بهم بدین. Code Snippets - Rank Math SEO - SMTP Mailer - weLaunch Framework - WP Mail Logging - YayMail - المنتور - SSL واقعا ساده لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 راهحل ساده اینه که همه افزونهها رو غیرفعال کنید و بعد یک به یک فعال کنید و سایت رو چک کنید. اینطوری متوجه میشید با فال کردن کدوم افزونه، پاپ آپ ظاهر میشه و میتونید یقه اون افزونه رو بگیرید و حذفش کنید یا با یک افزونه مشابه جایگزین کنید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام اگر افزونههاتون رو از فروشگاههای ایرانی خریداری کردید دقیقا همون افزونهها باعث این مشکل شدن https://wp-parsi.com/support/topic/55430-احترام-به-کپی-رایت-و-خطرات-استفاده-از-محصولات-نال-شده/#comments 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری