mohsen1376 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام وقت همگی بخیر. من یک مشکلی که دارم اینه سرعت سایت و اینا همه چیم خوب هست فقط یه مشکلی هست اگر مثلا وارد دسته بندی سایت بشم یا هر صفحه دیگه ای و از دکمه back استفاده کنم تا برگردم صفحه قبل صفحه قبلی دیگه لود نمیشه فقط هم تو موبایل اینجوریع لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 3 ساعت قبل، mohsen1376 گفته است : سلام وقت همگی بخیر. من یک مشکلی که دارم اینه سرعت سایت و اینا همه چیم خوب هست فقط یه مشکلی هست اگر مثلا وارد دسته بندی سایت بشم یا هر صفحه دیگه ای و از دکمه back استفاده کنم تا برگردم صفحه قبل صفحه قبلی دیگه لود نمیشه فقط هم تو موبایل اینجوریع سلام با گوشی های مختلف و مرورگرهای مختلف تست کردید اینطوری بوده؟ اگر اینطوریه باید یه نگاهی به کش و افزونه های کش و تنظیمات مربوطه بندازید و اگر اونها اکی بود باید با پشتیبانی قالب ارتباط بگیرید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید چک کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری