porkhial 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام من وردپرسم حدود سه ماهی است که دارد کار می کند. امروز متوجه شدم که تمام محتویات سایت من چپه شده است. لطفا راهنمایی کنید. منظورم این است که نوشته های فارسی به سمت چپ و نوشته های انگلیسی به سمت راست می رود. با اینکه چپ چین و راستچین تمام آنها مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی کنید. لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 7 ساعت قبل، porkhial گفته است : سلام من وردپرسم حدود سه ماهی است که دارد کار می کند. امروز متوجه شدم که تمام محتویات سایت من چپه شده است. لطفا راهنمایی کنید. منظورم این است که نوشته های فارسی به سمت چپ و نوشته های انگلیسی به سمت راست می رود. با اینکه چپ چین و راستچین تمام آنها مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی کنید. سلام یه دور افزونه ها رو غیر فعال کنید احتمال زیاد مشکل از اونها باشه ، بعد دونه دونه فعال کنید و هر افزونه ای رو که فعال میکنید صفحه رو چک کنید و ببینید با فعال کردن کدوم یکی بهم میریزه و مشکل از اون افزونه یا تنظیماتش هست. اگر با غیر فعال کردن افزونه ها بازم دیدید بهم ریخته هست مشکل از سمت قالب هست و باید با پشتیبانی قالب صحبت کنید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام سایتتون که روی نسخه انگلیسی نیست؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 بد نیست css هم چک بشه شاید اشتباهی float رو جابجا روی right و left قرار دادید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری