zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام وقت بخیر من تعدادی تصویر در صفحه اصلی سایت دارم که تگ h2 برای عنوان اونها گذاشتم حالا میخوام سایز فونت رو کوچیکتر کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟! میخواهم فقط تگ h2 همین تصاویر تغییر کنه نه کل سایت لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 آدرس سایت رو بذارید لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 https://banapart.ir/ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 این کد رو بذارید انتهای فایل style.css .widget-image-caption { font-size: 16px !important; } .wp-caption-text { font-size: 16px !important; } ضمنا یه نکتهآی که هست، استفاده از h2 در اینجا اصولی نیست. تگها در اصل سرتیترهایی هستند که داخل نوشتهها باید استفاده بشن. 1 لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 ممنون دوست عزیز لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 20 دقیقه قبل، b.soshiant گفته است : این کد رو بذارید انتهای فایل style.css .widget-image-caption { font-size: 16px !important; } .wp-caption-text { font-size: 16px !important; } ضمنا یه نکتهآی که هست، استفاده از h2 در اینجا اصولی نیست. تگها در اصل سرتیترهایی هستند که داخل نوشتهها باید استفاده بشن. انتهای فایل style.css پوسته ؟! لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 1 ساعت قبل، zoh sij گفته است : انتهای فایل style.css پوسته ؟! بله لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 من دقیقا همین را کپی پیست کردم تغییری ایجاد نشد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام figcaption.wp-caption-text h2{ font-size: 1em; } 1 لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 12 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام figcaption.wp-caption-text h2{ font-size: 1em; } ممنون از شما مشکلم حل شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری