وکتورهوم 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام من میخوام وقتی روی تگ یک نوشته یا پست کلیک کردم همه مطالبی که اون تگ براشون تعرف شده در یک صفحه جدید نشون بده. میشه کمکم کنید؟ لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 24 دقیقه قبل، وکتورهوم گفته است : سلام من میخوام وقتی روی تگ یک نوشته یا پست کلیک کردم همه مطالبی که اون تگ براشون تعرف شده در یک صفحه جدید نشون بده. میشه کمکم کنید؟ سلام پیش فرض خود وردپرس هست و همیشه انجام میشه اگر به هر دلیلی قالب غیر فعال کرده اول با پشتیبانی قالب تماس بگیرید و اگر درست پاسخ نگرفتید یه مقدار کار میبره با افزونه ی جت انجین میتونید یه تابع بسازید بر اساس تگ کار کنه و اون رو داخل صفحه ی جدا یه طراحی براش انجام بدید و فراخوان بدید و تگ ها رو ارجاع بدید به روی اون صفحه و هر تگی رو که کلیک می کنند نام رو میخونه و مطالب مرتبط رو طبق طراحی که انجام دادید به کاربر نشون میده لینک به ارسال
وکتورهوم 0 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 ممنون از راهنماییتون اما من دارم خودم یه قالب پیاده می کنم و از قالب آماده استفاده نمیکنم و میخوام حتما از طریق کد php این مشکل رو حل کنم نه افزونه میتونید کمکم کنید؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام وقتی برچسبها رو برای نوشته تعریف میکنید با کلیک روی برچسب یا همون تگ دقیقا همین اتفاق میوفته اگر مشکل چیز دیگهای هست بفرمایید تا راهنمایی کنم لینک به ارسال
وکتورهوم 0 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در در ۱۴۰۲/۳/۲۱ در 11:17، asadiy4n گفته است : سلام وقتی برچسبها رو برای نوشته تعریف میکنید با کلیک روی برچسب یا همون تگ دقیقا همین اتفاق میوفته اگر مشکل چیز دیگهای هست بفرمایید تا راهنمایی کنم ممنون از راهنمایی هاتون. من وقتی روی تگ یکی از نوشته ها کلیک کمیکنم به جای اینکه لیست پست های مرتبط به اون تگ رو در صفحه archive.phpنشون بده من رو به صفحه 404 هدایت میکنه و نمیدونم علتش چیه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری