pouriya20 1 ارسال شده در 18 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 18 خرداد سلام و درود من برای نمایش پست های مرتبط با یک دسته در صحفه category نیاز دارم آیدی اون دسته ای که داره نمایش داده میشه رو بدست بیارم و با استفاده از اون پست های مرتبط رو نشون بدم. برای تیتر دسته از کد زیر استفاده کردم <?php single_cat_title( '', true ); ?> برای نمایش توضیحات دسته از کد زیر استفاده کردم <?php the_archive_description(); ?> حالا نمیدونم با چه کدی آیدی دسته ای رو که دارم نشون میدم رو به دست بیارم که بتونم پست های مرتبط با اون دسته رو نشون بدم. با تشکر از همکاری دوستان نقل قول لینک به ارسال
pouriya20 1 ارسال شده در 23 خرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 23 خرداد دوستان کسی نیست پاسخ من را بدهد. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در 23 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 23 خرداد سلام https://wordpress.stackexchange.com/questions/59476/get-current-category-id-php 1 نقل قول لینک به ارسال
pouriya20 1 ارسال شده در 3 تیر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 3 تیر سلام و درود بسیار سپاسگذارم بابت راهنمایی. 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .