martian.eng 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 (ویرایش شده) خانه / Shop / اپل مدل Iphone 13 Pro Max مثلا در بالا میخوام دسته بندی بیاد بجای کلمه shop ویرایش شده خرداد 02 توسط martian.eng لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در 56 دقیقه قبل، martian.eng گفته است : خانه / Shop / اپل مدل Iphone 13 Pro Max مثلا در بالا میخوام دسته بندی بیاد بجای کلمه shop تو بخش تنظیمات ، پیوند یکتا ، روی ساختار دلخواه بزارید و بعد از نام سایت اگر میخواین به جای فروشگاه ، دسته بندی بیاد گزینه ی category رو اضافه کنید و بقیه ساختار رو نسبت به چیزی که دوست دارید باشه اضافه کنید لینک به ارسال
martian.eng 0 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 سلام منظورم بردکامپ هست در یو ار ال منظورم نیتت خانه / Shop / اپل مدل Iphone 13 Pro Max لینک به ارسال
martian.eng 0 ارسال شده در خرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 لطفا یکی پاسخ بده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 مسیر راهنما از طریق افزونه خاصی ایجاد میشه؟ لینک به ارسال
hichkas62 2 ارسال شده در آذر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 02 سلام من هم دقیقا همین مشکل را دارم البته تا اینجا فهمیدم که تو قالبم یه جاش ازم می پرسه که این بردکمپ را از خود قالب استفاده کنم یا از افزونه yoast بگیرم وقتی میزنم از yoast بگیر این گزینه شاپ را هم در ادامه میاره حاالا نمیدونم راهی هست که حذفش کنم یا نه ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری