radinparsa 0 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 درود دوستان من یک وبسایت فروشگاهی دارمکه محصولات رو به صورت خرده و عمده به فروش می روسونیم میخوام منو دسته بندی و محصولات خرده فروشی با عمده فروشی متفاوت باشه اما هرکاری میکنم نمی تونم انجامش بدم. لطفا اگر کسی می دونه راه حل چیه کمک کنه با سپاس لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در خرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 02 در در ۱۴۰۲/۳/۵ در 10:19، radinparsa گفته است : درود دوستان من یک وبسایت فروشگاهی دارمکه محصولات رو به صورت خرده و عمده به فروش می روسونیم میخوام منو دسته بندی و محصولات خرده فروشی با عمده فروشی متفاوت باشه اما هرکاری میکنم نمی تونم انجامش بدم. لطفا اگر کسی می دونه راه حل چیه کمک کنه با سپاس سلام تو داشبورد اصلی برین بخش محصولات و دسته بندی محصولات و اونجا دسته ها رو ایجاد کنید بعد برای اینکه دسته ها توی منو بیاد باید برین به قسمت نمایش -> فهرست ها و از اونجا فهرستی رو که قالب ازش استفاده میکنه انتخاب کنید و از سمت راست بخش محصولات دسته های محصول رو بزارید داخل فهرست و مرتب کنید و در انتها هم ذخیره بزنید تا توی منوهای سایت هم نمایش بده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری