Mahdi797 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 درود. من گرویتی فارسی رو از چندین منبع مختلف نصب کردم ولی در همه حالات در قسمت انتخاب گروهی گزینه ها نوشته های بالای صفحه (مطابق تصویر پیوست) چنان به هم ریخته است که دکمه های انتخاب یا کنسل و ... اصلا دیده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که اشکال از کجاست. سپاسگزارم لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در در ۱۴۰۲/۲/۲۱ در 16:58، Mahdi797 گفته است : درود. من گرویتی فارسی رو از چندین منبع مختلف نصب کردم ولی در همه حالات در قسمت انتخاب گروهی گزینه ها نوشته های بالای صفحه (مطابق تصویر پیوست) چنان به هم ریخته است که دکمه های انتخاب یا کنسل و ... اصلا دیده نمیشه. لطفا راهنمایی کنید که اشکال از کجاست. سپاسگزارم سلام این مشکل تو همه گرویتی فرم ها هست نیاز نیست چند بار دانلود کنید کارهاتون رو که انجام دادید کلیک ctrl رو نگه دارید و اسکرول موس رو بچرخونید تا صفحه کوچیک بشه و گزینه های زیرش نشون داده میشه ، یا میتونید از تنظیمات بالای صفحه ی مرورگر کوچک کردن صفحه رو بزنید دکمه ها زیر این صفحه ای که گذاشتید قرار داره و فقط تنها ترفند نمایش همین است 1 لینک به ارسال
Mahdi797 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سپاسگزارم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری