yahoo 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سلام دوستان . چه جوری میتونم لوگوی سایت رو که بصورت پیش فرض ،در تمام صفحات قرار گرفته ، حذف کنم؟ لوگو رو توی هویت سایت لازم دارم ، نه اینکه توی تمام صفحات باشه!!! کمک میخوام ؛ لطفا ●■● لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 2 ساعت قبل، yahoo گفته است : سلام دوستان . چه جوری میتونم لوگوی سایت رو که بصورت پیش فرض ،در تمام صفحات قرار گرفته ، حذف کنم؟ لوگو رو توی هویت سایت لازم دارم ، نه اینکه توی تمام صفحات باشه!!! کمک میخوام ؛ لطفا ●■● درود و ارادت * یه لوگو که آیکن سربرگ وبسایت هست رو میتونید توی صفحه ی اصلی سایت و از منوی بالا سفارشی سازی و سپس تنظیمات عمومی و در نهایت تغییر آیکن یا لوگوی سایت رو بزنید ( این برای بخش هویت بود که فرمودید) * اگر لوگو توی تمام صفحات سایت شما در قسمت هدر هست، باید چک کنید قالبتون بخش هدر ساز داره یا نه ، اگر داشت میتونید از داخل هدر ساز، هدر خودتون رو ویرایش کنید و لوگوی خودتون رو جایگزینش کنید و اگر نداشت از افزونه های هدرساز برای تغییر هدر و لوگو استفاده کنید. * اگر میخواهید سایتتون هیچ تغییری توی هدر نداشته باشه، و فقط تنها مشکل همون لوگو هست یه ترفند ساده داره: - برین به کتابخانه ی رسانه ها، تصویر لوگو رو پیدا کنید ، روش کلیک کنید ، آدرس و اسم و سایزش رو کپی کنید - دقیقا با همون سایز و نام یه لوگو برای خودتون طراحی کنید. - بعد به هاستتون برین (از توی کتابخانه انجام ندید و مستقیم به هاست برین) تو فایل منیجر به آدرسی که اون عکس توش ذخیره شده بود برین و عکس لوگوی پیشفرض رو پاک کنید و عکس خودتون رو جایگزین کنید. امیدوارم مطلب براتون مفید بوده باشه لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 لینک بذارید چک کنیم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری