ho3in-life

2 تا سوال، در مورد پابلیش پست

14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان.

بازم تاپیک زدم امیدوارم مزاحم کسی نشده باشم.

2 تا سوال داشتم.

یکی این که برای این که پستی رو که قبلا پابلیش شده بخوام دوباره مثل یه پست تازه پابلیش شده بیارمش اولین پست در صفحه اول باید چی کار کنم ؟ یعنی مثلا پست رو پابلیش کردم بعد بعد از مثلا یه روی میخوام یه لینک بهش اضافه کنم، حالا پست هم رفته چند صفحه بعد، واسه این که بخوام ویرایش مثل یه پابلیش جدید عمل کنه و پست رو بیاره اول چی کار باید بکنم ؟

2 هم این که آیا ادامه مطلب واسه پستا واسه سایت مفیده ؟ روی الکسا، بازدید و View های سایت ؟

ممنون میشم کمکم کنید. یه دریا از دوستان ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- تاریخ انتشار پست را تغییر دهید . در ویرایش پست > سایدبار سمت چپ یا ویرایش سریع پست

2- کاربرد ادامه مطلب برای مطالب زیاد هست و بازدید کننده هم به همراه دارد

واسه 1 دقیق نفهمیدم که کجا رو منظورتونه الان دارم میگردم اما پیدا نمیکنم. باید تاریخ بهش بدی ؟

2. موضوعات زیاد مثلا چقدر ؟ من یه توضیح در مورد نرم افزار میزارم و یه لینک دانلود نیازه ؟! اصلا ارزششو داره ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1

http://quick-markup.com/image/5198e1a2757c8

http://quick-markup.com/image/5198e17290bed

2- یک امکانی هست که شما میتوانید به دلخواه استفاده کنید یا نه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس آخرین تغییر

در فایل functions پوسته


function hwl_home_pagesize( $query ) {
if ( is_home()){
$query->set( 'orderby', 'modified' );
$query->set( 'order', 'desc' );
return;
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'hwl_home_pagesize', 1 );

این رو باید چی کارش کرد ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو باید چی کارش کرد ؟!

در فایل functions پوسته

+ قرار دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
+ قرار دهید

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید میتونم بپرسم که باید توی هاست اینو بزارم یا تو وردپرس ؟ اگه تو هاست باید بزارم باید براش درست کنم ؟!

در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید

در پوشه قالب جاری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در پوسته های وردپرس فایلی در پوشه هست به نام functions.php که کد را باید در این فایل قرار دهید در پوشه قالب جاری

والا نمیدونم کجاست ... شرمندتون دارم میشم. توی هاسته ؟ اسمه انگلیسیش چیه ؟!

ببخشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی هاست

توی مسیر

wp-content/themes/اسم پوسته شما

توی خوده پوشه تم بزارم این فایل جدید رو یا باید دوباره وارد یه پوشه دیگه بشی ؟ 2 3 تا پوشه هست که شمارن twenty twelve و ........

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست آقا پارسای گل و آقا مرتضی گل درد نکنه. همه چیز اوکی شد همونطور که آقا پارسا واسه کد گفتند. دست گلتون درد نکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم