am-in 0 ارسال شده در 31 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 31 فروردین با عرض سلام و احترام میخوام در بخشی از سایت که یک دکمه لینک دار دارم با کلیک بر روی دکمه قبل از ورود به اون لینک یک پیغام بصورت پاپ آپ نمایش داده بشه مثل پیغام زیر: نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 77 ارسال شده در 1 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 1 اردیبهشت در در ۱۴۰۲/۱/۳۱ در 10:21، am-in گفته است : با عرض سلام و احترام میخوام در بخشی از سایت که یک دکمه لینک دار دارم با کلیک بر روی دکمه قبل از ورود به اون لینک یک پیغام بصورت پاپ آپ نمایش داده بشه مثل پیغام زیر: درود و ارادت اکثر قالبهای حرفه ای تو تنظیمات خودشون یه بخش برای پاپ آپ دارن که میتونید با المنتور یا ویژوال کامپوزر ویرایش کنید و پاپ آپ دلخواه رو بسازید اگر قالب شما این بخش رو نداره می تونید از افزونه هایی مثل ARI Fancy Lightbox استفاده کنید که قابل طراحی هم هستند و میتونید هرچیزی رو که خواستید داخلش بزارید 1 نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 77 ارسال شده در 12 اردیبهشت گزارش بازنشر ارسال شده در 12 اردیبهشت (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۱ در 10:26، mojtaba662007 گفته است : درود و ارادت اکثر قالبهای حرفه ای تو تنظیمات خودشون یه بخش برای پاپ آپ دارن که میتونید با المنتور یا ویژوال کامپوزر ویرایش کنید و پاپ آپ دلخواه رو بسازید اگر قالب شما این بخش رو نداره می تونید از افزونه هایی مثل ARI Fancy Lightbox استفاده کنید که قابل طراحی هم هستند و میتونید هرچیزی رو که خواستید داخلش بزارید سلام پیام یک گروه دیگه رو اشتباهی ارسال کردم و حذف کردم ویرایش شده 12 اردیبهشت توسط mojtaba662007 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .