am-in 0 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 با عرض سلام و احترام میخوام در بخشی از سایت که یک دکمه لینک دار دارم با کلیک بر روی دکمه قبل از ورود به اون لینک یک پیغام بصورت پاپ آپ نمایش داده بشه مثل پیغام زیر: لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در در ۱۴۰۲/۱/۳۱ در 10:21، am-in گفته است : با عرض سلام و احترام میخوام در بخشی از سایت که یک دکمه لینک دار دارم با کلیک بر روی دکمه قبل از ورود به اون لینک یک پیغام بصورت پاپ آپ نمایش داده بشه مثل پیغام زیر: درود و ارادت اکثر قالبهای حرفه ای تو تنظیمات خودشون یه بخش برای پاپ آپ دارن که میتونید با المنتور یا ویژوال کامپوزر ویرایش کنید و پاپ آپ دلخواه رو بسازید اگر قالب شما این بخش رو نداره می تونید از افزونه هایی مثل ARI Fancy Lightbox استفاده کنید که قابل طراحی هم هستند و میتونید هرچیزی رو که خواستید داخلش بزارید 1 لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۱ در 10:26، mojtaba662007 گفته است : درود و ارادت اکثر قالبهای حرفه ای تو تنظیمات خودشون یه بخش برای پاپ آپ دارن که میتونید با المنتور یا ویژوال کامپوزر ویرایش کنید و پاپ آپ دلخواه رو بسازید اگر قالب شما این بخش رو نداره می تونید از افزونه هایی مثل ARI Fancy Lightbox استفاده کنید که قابل طراحی هم هستند و میتونید هرچیزی رو که خواستید داخلش بزارید سلام پیام یک گروه دیگه رو اشتباهی ارسال کردم و حذف کردم ویرایش شده اردیبهشت 02 توسط mojtaba662007 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری