kookooshi 0 ارسال شده در 26 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 26 فروردین بعد از نصب افزونه درگاه بانک ملی ، یک سری صفت به اقلام بعضی فاکتور ها اضافه میشه افزونه رو حذف کردم ، اما بازم این توضیحات هم در صفحه ی سفارش و هم در فاکتور وارد میشه نمیدونم از چه طریق میتونم این صفت ها رو حذف کنم نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 26 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 26 فروردین حذف از پیشخوان یا حذف از خود سایت؟ اگه مورد دوم منظوتونه، لینک صفحه ای که این توضیحات داخلش هست رو بذارید تا چک کنم براتون نقل قول لینک به ارسال
kookooshi 0 ارسال شده در 27 فروردین مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 27 فروردین در 16 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : حذف از پیشخوان یا حذف از خود سایت؟ اگه مورد دوم منظوتونه، لینک صفحه ای که این توضیحات داخلش هست رو بذارید تا چک کنم براتون از داخل پنل وردپرس فقط دیده میشه و داخل فاکتوری که افزونه صدور فاکتور صادر می کنه بدون ورود به پنل جایی قابل نمایش نیست که لینکشو بدم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .