ehsanfotoo 8 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام وقت بخیر حدود 500 تا پست در سایتم دارم. از طریق بلاک فاصلهگذاری در گوتنبرگ ، در همه پستها فاصلههایی گذاشتم. که کد آن به این صورت است: <div style="height:40px" aria-hidden="true" class="wp-block-spacer"></div> و در دیتابیس در تیبل wp-posts به این صورت نمایش داده میشود: <!-- wp:spacer {"height":40} --> <div style="height:40px" aria-hidden="true" class="wp-block-spacer"></div> <!-- /wp:spacer --> میخواهم همه بلاکهای فاصله را در همه پستها حذف کنم. برای این کار از طریق phpmyadmin کد زیر را اجرا کردم: UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, '<div style="height:40px" aria-hidden="true" class="wp-block-spacer"></div>', ''); همه فاصلهها حذف شدند و کدشان نیز وجود ندارد اما هنگامی از طریق ادمین وردپرس ، پستها را باز میکنم ، همچنان بلاک فاصلهگذاری نمایش داده میشود اما خطا دارد (تصویر ضمیمه را مشاهده کنید). چه طور میتوانم همه فاصلهها را بدون مشکل حذف کنم؟ با تشکر لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 دو سه ساعت وقت بذارید و به صورت دستی از همه پست ها حذف کنید تمیز و بدون دردسر. لینک به ارسال
ehsanfotoo 8 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 15 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : دو سه ساعت وقت بذارید و به صورت دستی از همه پست ها حذف کنید تمیز و بدون دردسر. نگران سئو هستم چون وقتی بلاکها را حذف کنم و روی "بروزرسانی" برای ان متن بزنم ، از نظر گوگل آن مطلب آپدیت شده. اما در حقیقت هیچ متنی به آنها اضاف نشده است. برای همین سئوی سایت خراب میشود. اگر بخواهم به همه مطالب متن جدید اضاف کنم و بعد بلاک را حذف کنم ، این کار خیلی طولانی میشه. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 مطلقا این موضوع ارتباطی به سئو نداره. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری