mojtaba662007 93 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام دوستان کسی فیلم آموزشی ساخت قالب داره یا میتونه منبع معرفی کنه از صفر تا صد؟ خودم از تو اینترنت قبلا یاد گرفتم اما میخوام یه فیلم باشه که کامل توضیح داده باشه ، فیلم هایی که تو اینترنت نگاه کردم هر کدوم نقص هایی داشت که نمیشد ارسال کنم برای کسانی که تازه میخوان یاد بگیرن لینک به ارسال
amiro1 1 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام درود یکسری دوره های تو سایت وبسافت 3 ، کیت وردپرس و گجت وردپرس هست یک سر بزنید 1 لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 1 ساعت قبل، amiro1 گفته است : سلام درود یکسری دوره های تو سایت وبسافت 3 ، کیت وردپرس و گجت وردپرس هست یک سر بزنید سلام ممنون از راهنمایتون من آموزش رو میخوام برای کسی ارسال کنم و ارسال آموزش های پولی به صورت رایگان برای دیگران رو خودم هیچ وقت انجام نمیدم چون حق سازنده میدونم برای زمان و هزینه ای که گذاشته ، یه مبلغی دریافت کنه آموزش پولی ساخت قالب و اصولی کردن و افزایش سرعت و... رو خریدم قبلا و دارم اما نمیخوام اونها رو ارسال کنم و دنبال منبع رایگان هستم ، با این بنده خدا هم تو رو درواستی موندم و فکر کنم از آخر خودم باید 2 روز برم مشهد و بهش یاد بدم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در در ۱۴۰۲/۱/۲۶ در 09:32، mojtaba662007 گفته است : سلام دوستان کسی فیلم آموزشی ساخت قالب داره یا میتونه منبع معرفی کنه از صفر تا صد؟ خودم از تو اینترنت قبلا یاد گرفتم اما میخوام یه فیلم باشه که کامل توضیح داده باشه ، فیلم هایی که تو اینترنت نگاه کردم هر کدوم نقص هایی داشت که نمیشد ارسال کنم برای کسانی که تازه میخوان یاد بگیرن سلام با توجه به اینکه ساختار پوستههای وردپرس داره عوض میشه بهتره که برید سمت react بیشتر آموزشها مربوط به قبل هست و احتمالا در آینده ای نزدیک منسوخ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری