madness 0 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام وقت بخیر من یک قالب وردپرسی نوشتم وقتی از get_header استفاده میکنم برای صفحه اصلی درست کار میکنه ولی وقتی همون هدر رو برای صفحات دیگه مثل تماس با ما استفاده میکنم ارور میده کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ www.example.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 3 ساعت قبل، madness گفته است : سلام وقت بخیر من یک قالب وردپرسی نوشتم وقتی از get_header استفاده میکنم برای صفحه اصلی درست کار میکنه ولی وقتی همون هدر رو برای صفحات دیگه مثل تماس با ما استفاده میکنم ارور میده کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ www.example.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 سلام ارور 500 مال عدم سازگاری کدهاست و بهتره یه متخصص براتون چک کنه و مشکل رو مرتفع کنه برای چک کردنش باید فایل htaccess. ، حافظه php ، دسترسی ها ، هاست ، افزونه ها چک بشه تا بتونند مشکل رو برطرف کنند یا ببینند کجای کار اشتباه هست 1 لینک به ارسال
madness 0 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 40 دقیقه قبل، mojtaba662007 گفته است : سلام ارور 500 مال عدم سازگاری کدهاست و بهتره یه متخصص براتون چک کنه و مشکل رو مرتفع کنه برای چک کردنش باید فایل htaccess. ، حافظه php ، دسترسی ها ، هاست ، افزونه ها چک بشه تا بتونند مشکل رو برطرف کنند یا ببینند کجای کار اشتباه هست هزینه اش چقدر میشه تقریبا لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در در ۱۴۰۲/۱/۲۲ در 17:59، madness گفته است : هزینه اش چقدر میشه تقریبا بهتره به پشتیبانی هاستتون پیام بدید تا بدون هزینه براتون انجام بدن لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری