b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام من با قرار دادن این کد در فانکشن، دستههای زیر رو از سرچ سایت حذف کردم: function filter_search( $query ) { if( $query->is_search ) { $query->set( 'post_type', 'post' ); $query->set( 'cat','-1127, -1, -1499, -1515, -1639, -1212, -1645, -1524, -1146, -1662' ); } return $query; } add_filter( 'pre_get_posts', 'filter_search' ); if ( function_exists('register_sidebars') ) register_sidebars(3); همه چیز به درستی کار میکنه اما مشکل اینجاست که در پیشخوان و در بخش نوشتهها هم این دستهها از سرچ خارج شده و وقتی میخوام مثلا یک پست رو که در این دسته ها قرار داره، برای ویرایش سرچ کنم، نشون نمیده. میتونید کمک کنید این شکل حل بشه؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 این کد دو تابع را انجام میدهد: تابع filter_search: این تابع برای تغییر پارامترهای کوئری در جستجوی وردپرس استفاده میشود. در این حالت، این تابع پارامتر post_type را به post تغییر میدهد و پارامتر cat را به مقادیر منفی -1127, -1, -1499, -1515, -1639, -1212, -1645, -1524, -1146, -1662 تنظیم میکند. این بدان معنی است که نوشتههایی که دسته بندی با این مقادیر را دارند در نتایج جستجوی سایت نشان داده نمیشوند. تابع register_sidebars: این تابع برای ثبت ابزارک (Widget) در سایدبارهای قالب استفاده میشود. در این حالت، تعداد ۳ سایدبار ثبت شده است. با اجرای این کد، میتوانید پارامترهای کوئری در نتایج جستجوی وردپرس را تغییر دهید و همچنین تعداد سایدبارها را تنظیم کنید. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 3 ساعت قبل، unid_user گفته است : این کد دو تابع را انجام میدهد: تابع filter_search: این تابع برای تغییر پارامترهای کوئری در جستجوی وردپرس استفاده میشود. در این حالت، این تابع پارامتر post_type را به post تغییر میدهد و پارامتر cat را به مقادیر منفی -1127, -1, -1499, -1515, -1639, -1212, -1645, -1524, -1146, -1662 تنظیم میکند. این بدان معنی است که نوشتههایی که دسته بندی با این مقادیر را دارند در نتایج جستجوی سایت نشان داده نمیشوند. تابع register_sidebars: این تابع برای ثبت ابزارک (Widget) در سایدبارهای قالب استفاده میشود. در این حالت، تعداد ۳ سایدبار ثبت شده است. با اجرای این کد، میتوانید پارامترهای کوئری در نتایج جستجوی وردپرس را تغییر دهید و همچنین تعداد سایدبارها را تنظیم کنید. اما وقتی این کد رو حذف میکنم، مشکل سرچ در (پیشخوان => نوشتهها) حل میشه. اما به محض گذاشتن دوباره، دستههای موجود در این کد از سرچ پیشخوان حذف میشن. من میخوام دسته های فوق فقط از سرچ کاربران داخل سایت حذف بشن و ادمینها در پیشخوان بتونن راحت هر پستی در نوشتهها رو که میخوان، سرچ و پیدا کنند. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری