رفتن به مطلب

عدم نمایش آمار در افزونه CyStats

pary_daryayi

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان.

من از افزونه CyStats در دو سایت وردپرس قبلی ام استفاده کردم و مشکلی نداشتم . تو سایت جدیدی که ایجاد کردم و روی هاست قرار دادم افزونه کار نمیکنه و همه ی موارد صفر هست . به نظرتون مشکل از کجا باید باشه ؟ فعال و غیر فعال هم کردم ، ولی نتیجه ای نداشت .

ممنونم .

لینک به ارسال

سلام دوستان.

من از افزونه CyStats در دو سایت وردپرس قبلی ام استفاده کردم و مشکلی نداشتم . تو سایت جدیدی که ایجاد کردم و روی هاست قرار دادم افزونه کار نمیکنه و همه ی موارد صفر هست . به نظرتون مشکل از کجا باید باشه ؟ فعال و غیر فعال هم کردم ، ولی نتیجه ای نداشت .

ممنونم .

درود ...

این افزونه تقریبا 2 سالی میشه که آپدیت نشده، به همین دلیل و به احتمال زیاد با نسخه های جدید تر وردپرس مشکل داره. شما میتونید از افزونه دیگری استفاده نمایید . به عنوان مثال شما میتونید از افزونه زیر استفاده کنید که کاملا فارسی هم میباشد :

Wordpress Statistics

• امتیاز 3
لینک به ارسال

ممنون آخه روی لوکال کار میکنه و با نسخه ی جدید روی یک سایت دیگه هم بدرستی کار میکنه . ممنون این افزونه رو هم امتحان میکنم.

لینک به ارسال

من افزونه ای که گفتید رو نصب کردم wordpress static . تنظیماتش رو هم انجام دادم . اما فقط افراد آنلاین رو نشون میده و برای بقیه یک خطا میده :

کاربران آنلاین: 1بازدید امروز:
Fatal error: Call to undefined function wp_statistics_today() in /home/drfadavi/public_html/wp-content/themes/shora/footer.php on line 36

از این کدها برای نمایش در footer.php استفاده کردم :

کاربران آنلاین: <?php echo wp_statistics_useronline(); ?>
بازدید امروز: <?php echo wp_statistics_today(); ?>
بازدید دیروز: <?php echo wp_statistics_yesterday(); ?>
بازدید این هفته <?php echo wp_statistics_week(); ?>
بازدید این ماه <?php echo wp_statistics_month(); ?>
بازدید امسال <?php echo wp_statistics_year(); ?>
کل بازدیدها <?php echo wp_statistics_total(); ?>

ویرایش شده توسط pary_daryayi
لینک به ارسال

من افزونه ای که گفتید رو نصب کردم wordpress static . تنظیماتش رو هم انجام دادم . اما فقط افراد آنلاین رو نشون میده و برای بقیه یک خطا میده :

کاربران آنلاین: 1بازدید امروز:
Fatal error: Call to undefined function wp_statistics_today() in /home/drfadavi/public_html/wp-content/themes/shora/footer.php on line 36

از این کدها برای نمایش در footer.php استفاده کردم :

کاربران آنلاین: <?php echo wp_statistics_useronline(); ?>
بازدید امروز: <?php echo wp_statistics_today(); ?>
بازدید دیروز: <?php echo wp_statistics_yesterday(); ?>
بازدید این هفته <?php echo wp_statistics_week(); ?>
بازدید این ماه <?php echo wp_statistics_month(); ?>
بازدید امسال <?php echo wp_statistics_year(); ?>
کل بازدیدها <?php echo wp_statistics_total(); ?>

درود ...

به قسمت تنظیمات افزونه برید و قابلیت های دیگش رو هم فعال کنید . ضمنا خود افزونه یه ابزارک هم برای اینکار اضافه میکنه که شما میتونید از اون استفاده کنید.

:)

• امتیاز 2
لینک به ارسال

بله تنظیمات رو انجام دادم . منظورتون تنظیماتی هست که تو عکس فرستادم ؟

با ابزارک درست عمل میکنه ( غیر از بازدید دیروز که هیچی نشون نمیده حتی 0 ) ولی کدی که بکار بردم خطا میده

post-1361-0-98370300-1368786606_thumb.jp

لینک به ارسال

بله تنظیمات رو انجام دادم . منظورتون تنظیماتی هست که تو عکس فرستادم ؟

با ابزارک درست عمل میکنه ( غیر از بازدید دیروز که هیچی نشون نمیده حتی 0 ) ولی کدی که بکار بردم خطا میده

برای بازدید دیروز شاید چون شما افزونه رو تازه نصب کردید و بازدیدی هنوز واسه دیروز ثبت نکرده نشون نمیده. بزارید فردا هم چکش کنید باید بازدید دیروز هم درست شده باشه.

:)

• امتیاز 1
لینک به ارسال

ممنونم . بنظرتون علت این خطا چیه ؟ چون نمیخواستن با ابزارک و قسمت sidebar استفاده کنم

لینک به ارسال

توابع جدیدش چیه ؟ جستجو کردم نبود .

البته فعلا هر دو افزونه ی cystats و static رو فعال کردم و cystat داره کار میکنه !!!!!! :)

لینک به ارسال

توابع که همون هستن

فقط یکسری حذف و اضافه داشته که توی نسخه جدید در فایل readme قرار میگیرن

• امتیاز 2
لینک به ارسال

داخل پوشه افزونه فایل readme.txt وجود داره

برای شروع هم تنظیم خاصی نیاز نیست

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری