AmirHV 0 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 سلام دوستان وقتتون بخیر تقریبا دو هفتهای هست که متوجه شدم برای افزونهها آپدیت جدید منتشر شده، اما در بخش به روزرسانیها در پیشخوان وردپرس نشون نمیده آپدیتی برای افزونهای منتشر شده. به شرکت هاستینگم تیکت زدم که بررسی کنن، گفتن مشکل از هاست نیست. تو اینترنت خوندم ممکنه از افزونههای کشینگ باشه، اون هم بررسی کردم مشکلی نداشت. میخواستم بدونم شما راه حلی به نظرتون میرسه یا قبلا به همچین مشکلی برخوردید؟ ممنون لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 8 ساعت قبل، AmirHV گفته است : سلام دوستان وقتتون بخیر تقریبا دو هفتهای هست که متوجه شدم برای افزونهها آپدیت جدید منتشر شده، اما در بخش به روزرسانیها در پیشخوان وردپرس نشون نمیده آپدیتی برای افزونهای منتشر شده. به شرکت هاستینگم تیکت زدم که بررسی کنن، گفتن مشکل از هاست نیست. تو اینترنت خوندم ممکنه از افزونههای کشینگ باشه، اون هم بررسی کردم مشکلی نداشت. میخواستم بدونم شما راه حلی به نظرتون میرسه یا قبلا به همچین مشکلی برخوردید؟ ممنون سلام ، برای تمام افزونه ها این مشکل هست یا فقط یک افزونه خاص؟ لینک به ارسال
AmirHV 0 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 همه افزونهها اینطور هست. مثلا: ووکامرس - Easy table of contents - Rank math - safe svg آپدیت جدید براشون منتشر شده ولی برای من نشون نمیده توی پیشخوانم. ولی افزونههایی که از ژاکت خریدم با بهروزرسان خودش مشکلی نداره. مثلا Rank math pro و یا المنتور پرو آپدیتاش میاد واسم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 افزونههای کش رو کامل غیرفعال کنید اگر حلنشد، هاست رو عوض کنید مشکل از هاستینگه دروغ گفتند ما مشکل نداریم لینک به ارسال
AmirHV 0 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 افزونه کشی که داشتم غیر فعال کردم حتی یه بار هم پاک کردمش ولی تغییری نکرد. یه سایت دیگه هم روی همین شرکت هاستینگ دارم، اون مشکلی نداره. نمیدونم این چرا اینطوری شده لینک به ارسال
AmirHV 0 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 ممنون، دوباره بهشون میگم بررسی کنن لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری