Zeinaly 0 ارسال شده در 1 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 1 فروردین سلام دوستان من یه مشکلی که با ووکامرس دارم اینه که من داخل صفحه محصول یه فیلد قیمت اصلی (prodect price ) دارم یه فیلدم دارم که قیمت های متغیر رو وقتی انتخواب میکنی زیرش نمایش میده میخواستم یجوری باشه که وقتی قیمت متغیر نمایش داده میشود قیمت اصلی هم همراه با قیمت متغیر تغییر کند و یا اینکه وقتی قیمت متغیر نمایش داده میشود جایگزین قیمت اصلی شود. میشه راهنماییم کنید از ووردپرس و ووکامرس استفاده میکنم. نقل قول لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در 23 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 23 فروردین این کد و توی فایل functions.php قالب سایت تون وارد کنید ببینید کار میکنه؟ add_filter( 'woocommerce_variable_price_html', 'custom_variation_price', 10, 2 ); function custom_variation_price( $price, $product ) { $regular_price = $product->get_regular_price(); $sale_price = $product->get_sale_price(); $price_suffix = $product->get_price_suffix(); $min_price = $product->get_variation_price( 'min', true ); $max_price = $product->get_variation_price( 'max', true ); if ( $min_price == $max_price ) { $price = wc_price( $min_price ) . $price_suffix; } else { $price = wc_price( $min_price ) . ' - ' . wc_price( $max_price ) . $price_suffix; } $price .= ' <del>' . wc_price( $regular_price ) . '</del>'; return $price; } نقل قول لینک به ارسال
Zeinaly 0 ارسال شده در 23 فروردین مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 23 فروردین ممنون از پاسختون مشکل من چند روز پیش با افزونه variation price display range for woocommerce حل شد دوستانی که مشکل من رو دارند میتونن ازش استفاده کنن ممنون از وقتی که گذاشتید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .