Siaavash 4 ارسال شده در 28 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 28 اسفند من برای ایجاد Custom Post Type از پلاگین CPT UI استفاده کردم. و برای هر کدوم دسته بندی مجزا هم تعریف ایجاد کردم. (Custom Taxonomy) اول پست تایپ "یک" رو ایجاد کردم به همراه دسته بندی و شروع کردم به طراحی قالبم. اما بعد متوجه شدم که این پست تایپ توی آرشیو کتگوری و برچسب ها نمایش داده نمیشه! بعد کد زیر رو وارد کردم: function my_cptui_add_post_types_to_archives( $query ) { // We do not want unintended consequences. if ( is_admin() || ! $query->is_main_query() ) { return; } if ( is_category() || is_tag() && empty( $query->query_vars['suppress_filters'] ) ) { // Replace these slugs with the post types you want to include. $cptui_post_types = array( 'my_post_type', 'my_other_post_type' ); $query->set( 'post_type', array_merge( array( 'post' ), $cptui_post_types ) ); } } add_filter( 'pre_get_posts', 'my_cptui_add_post_types_to_archives' ); function my_cptui_add_post_types_to_archives( $query ) { // We do not want unintended consequences. if ( is_admin() || ! $query->is_main_query() ) { return; } if ( is_category() || is_tag() && empty( $query->query_vars['suppress_filters'] ) ) { // Replace these slugs with the post types you want to include. $cptui_post_types = array( 'my_post_type', 'my_other_post_type' ); $query->set( 'post_type', array_merge( array( 'post' ), $cptui_post_types ) ); } } add_filter( 'pre_get_posts', 'my_cptui_add_post_types_to_archives' ); مشکل رفع شد. بعد پست تایپ "دو" و دسته بندیش و پست تایپ "سه" رو ایجاد کردم. چند تا مورد و مشکل دارم در حال حاضر که درست متوجه نمی شم. 1- در حال حاضر با اضافه کردن slug پست تایپ "دو" و "سه" به کد بالا، باز هم توی آرشیو دسته بندی ها و برچسب ها نمایش داده نمی شن این دو تای جدید! مشکل چیه؟ 2- برای پست تایپ "دو" وقتی روی دسته بندی مربوطه کلیک می کنم، توی صفحه بعضی از دسته بندیها پست مربوطه رو نمایش میده و توی بعضی از دسته بندیها نمایش نمیده! مشکل این یکی دقیقا از کجاست؟ نقل قول لینک به ارسال
Siaavash 4 ارسال شده در 28 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 28 اسفند مشکل اول رو با کد اضافه کردن کد زیر حل کردم: function add_custom_post_types_to_author_archive( $query ) { if ( is_author() && $query->is_main_query() ) { $query->set( 'post_type', array( 'post', 'page', 'custom_post_type_1', 'custom_post_type_2', 'custom_post_type_3' ) ); } } add_action( 'pre_get_posts', 'add_custom_post_types_to_author_archive' ); مشکل دوم هم از سمت خودم بود، دسته بندی رو برای پست مربوطه انتخاب نکرده بودم. 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .