b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 درود دوستان چطور میشه از دزدیده شدن فایلهایی که در هاست دانلود شخصیمون هستند، جلوگیری کنیم؟ دنبال راهکاری هستم که فایلها فقط وقتی در یک دامین مشخص هستند (یعنی دامین اصلی سایت خودمون) دانلود بشن و اگر کسی لینک ها رو در سایت دیگه بذاره، دانلود انجام نشه و مثلا ریدایرکت بشه به سایت ما. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 برای جلوگیری از دسترسی به فایلهای شخصی شما، میتوانید از مکانیزم هایی مانند "Hotlink Protection" و "Referrer Check" استفاده کنید. با استفاده از Hotlink Protection، میتوانید تنظیم کنید که فقط در صورتی که درخواست برای دانلود فایل از دامنه خاص شما باشد، دسترسی به فایل مورد نظر امکانپذیر باشد و در غیر این صورت، با ارسال پیام مناسب، دسترسی به فایل ممنوع شود. برای این کار، باید کدهایی را در فایل htaccess قرار دهید. همچنین با استفاده از Referrer Check، میتوانید محدودیتی روی دانلود فایل قرار دهید و تنظیم کنید که فایل فقط در صورتی قابل دسترسی باشد که از یک دامنه خاص به سایت شما ارجاع داده شود. برای استفاده از این راهکارها، میتوانید به هاستینگ خود مراجعه کنید و از پشتیبانی فنی آنها کمک بگیرید. 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در 2 ساعت قبل، unid_user گفته است : برای جلوگیری از دسترسی به فایلهای شخصی شما، میتوانید از مکانیزم هایی مانند "Hotlink Protection" و "Referrer Check" استفاده کنید. با استفاده از Hotlink Protection، میتوانید تنظیم کنید که فقط در صورتی که درخواست برای دانلود فایل از دامنه خاص شما باشد، دسترسی به فایل مورد نظر امکانپذیر باشد و در غیر این صورت، با ارسال پیام مناسب، دسترسی به فایل ممنوع شود. برای این کار، باید کدهایی را در فایل htaccess قرار دهید. همچنین با استفاده از Referrer Check، میتوانید محدودیتی روی دانلود فایل قرار دهید و تنظیم کنید که فایل فقط در صورتی قابل دسترسی باشد که از یک دامنه خاص به سایت شما ارجاع داده شود. برای استفاده از این راهکارها، میتوانید به هاستینگ خود مراجعه کنید و از پشتیبانی فنی آنها کمک بگیرید. کدهایی که گفتید رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 من سرچ کردم و متوجه شدم که باید چه کدهایی رو در htaccess قرار بدم اما سوالی که دارم اینکه جدا از htaccess، در دایرکت ادمین و سی پنل هم میشه Hotlink Protection را فعال کرد. پیشنهاد شما کدومه؟ استفاده ازسی پنل/دایرکت ادمین؟ یا استفاده از کد در htaccess؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در فروردین 02 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 در در ۱۴۰۲/۱/۲۴ در 01:26، b.soshiant گفته است : من سرچ کردم و متوجه شدم که باید چه کدهایی رو در htaccess قرار بدم اما سوالی که دارم اینکه جدا از htaccess، در دایرکت ادمین و سی پنل هم میشه Hotlink Protection را فعال کرد. پیشنهاد شما کدومه؟ استفاده ازسی پنل/دایرکت ادمین؟ یا استفاده از کد در htaccess؟ به هاستینگ تیکت بزنید و ازشون بخواید راهنمایی تون کنن. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در فروردین 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 02 از پنل دایرکت ادمین استفاده کردم و به خوبی جواب داد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری