aminvx 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در قسمت مگامنو تمام گزینه ها روی سمت راست است ولی نمایش بصورت چپ هست. آدرس سایت final-shop.ir لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 5 ساعت قبل، aminvx گفته است : در قسمت مگامنو تمام گزینه ها روی سمت راست است ولی نمایش بصورت چپ هست. آدرس سایت final-shop.ir سلام این مربوط به قالب هست و لطف کنید با پشتیبان تماس بگیرید منوهای اصلی راست چین شده و زیر منو ها چپ چین هست لینک به ارسال
aminvx 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 پشتیبانی میگه از داخل مگامنو یه جایی 5 ردیف رو بکن 3 ردیف تا درست بشه!!! و من چیزی در این مورد پیدا نکردم پس عملا کاری نمیکنه اگر کسی میدونه کد رو چجوری درست کنم ممنون میشم. لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 36 دقیقه قبل، aminvx گفته است : پشتیبانی میگه از داخل مگامنو یه جایی 5 ردیف رو بکن 3 ردیف تا درست بشه!!! و من چیزی در این مورد پیدا نکردم پس عملا کاری نمیکنه اگر کسی میدونه کد رو چجوری درست کنم ممنون میشم. چون قالب ها تفاوت داره تنظیماتش دقیق نمیتونم بهتون بگم کدوم قسمت هست ، از پشتیبانی درخواست کنید براتون عکس یا فیلم بفرستن کامل توضیح بدن لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری و نال شده در انجمن ممنوع بوده، پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده