dave1363 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 با سلام و عرض ادب. سایت من در برگه تسویه حساب لیست شهرها و لیست استان ها را نمایش نمیدهد در صورتی که در حالت موبایل و تبلت نمایش میدهد فقط در حالت دسکتاپ نمایش نمیدهد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 9 ساعت قبل، dave1363 گفته است : با سلام و عرض ادب. سایت من در برگه تسویه حساب لیست شهرها و لیست استان ها را نمایش نمیدهد در صورتی که در حالت موبایل و تبلت نمایش میدهد فقط در حالت دسکتاپ نمایش نمیدهد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سلام به ادیت برگه برید و یه نگاه به بخش responsive بندازید (تو اکثر ویرایشگرها داره) شاید تو بخش ریسپانسیو این گزینه رو برای دسکتاپ غیر فعال کردید 1 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 کدهاش رو بذارید براتون چک کنیم. 1 لینک به ارسال
dave1363 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 با سلام و ادب . ممنون از پاسخگویی شما . responsive را چک کردم برای هر سه پنجره فعال است. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام آدرس سایت رو قرار بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری