dave1363 0 ارسال شده در 25 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 25 اسفند با سلام و عرض ادب. سایت من در برگه تسویه حساب لیست شهرها و لیست استان ها را نمایش نمیدهد در صورتی که در حالت موبایل و تبلت نمایش میدهد فقط در حالت دسکتاپ نمایش نمیدهد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 90 ارسال شده در 25 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 25 اسفند در 9 ساعت قبل، dave1363 گفته است : با سلام و عرض ادب. سایت من در برگه تسویه حساب لیست شهرها و لیست استان ها را نمایش نمیدهد در صورتی که در حالت موبایل و تبلت نمایش میدهد فقط در حالت دسکتاپ نمایش نمیدهد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سلام به ادیت برگه برید و یه نگاه به بخش responsive بندازید (تو اکثر ویرایشگرها داره) شاید تو بخش ریسپانسیو این گزینه رو برای دسکتاپ غیر فعال کردید 1 نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 25 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 25 اسفند کدهاش رو بذارید براتون چک کنیم. 1 نقل قول لینک به ارسال
dave1363 0 ارسال شده در 26 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 26 اسفند با سلام و ادب . ممنون از پاسخگویی شما . responsive را چک کردم برای هر سه پنجره فعال است. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 28 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 28 اسفند سلام آدرس سایت رو قرار بدید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .