se_dot 5 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام عزیزانهمگی خسته نباشید :-*من بازم مزاحمتون شدم راستش یه سالی میشه بخاطر تم arras با وردپرس انگلیسی کار میکردم که امسال بعد تمدید تصمیم گرفتم فارسیش کنم ولی گروهی که این کارو انجام میدن میگن اگه فارسی رو نصب کنم همه ی اطلاعات و پست ها و افزونه پاک میشه (((((((((شما راه حلی براش ندارین؟؟؟؟؟ اگه پاک شن منو بدبختم میکنن :-sامیدوارم بشه کاریش کرد...میسی :-*www.bi5tvxq.com/index 1 نقل قول لینک به ارسال
Vahid 863 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 خوب، برای تبدیل به وردپرس فارسی پکیج وردپرس فارسی رو دانلود کنید و پوشته های wp-admin و wp-content رو روی سایتتون آپلود کنید و در آخر این کد رو به فایل wp-config.php اضافه کنید define('WPLANG', 'fa_IR'); 5 نقل قول لینک به ارسال
se_dot 5 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 یعنی اینجوری فایلام پاک نمیشم؟؟؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
Vahid 863 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 نه! چرا باید پاک بشه!؟ 4 نقل قول لینک به ارسال
se_dot 5 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) مـــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــییییییییه سوال دیگه جهت محکم کاری...تو این دو تا پوشه فایلی از قبل آپلود نشده باشه؟؟؟؟راستی من چندتا هم نویسنده دارم...اونام پاک نشه؟؟؟آخه کلی تم ( که خیلی مهم نیست) و پلاگین تو شاخه wp-content نصبه!!!!!! ویرایش شده خرداد 91 توسط se_dot 1 نقل قول لینک به ارسال
Vahid 863 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 شما این کار بکنید، مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد! اگه مایلید من مسئولیت این کار رو به عهده بگیرم و خودم به رایگان این کار رو براتون انجام بدم؟ 4 نقل قول لینک به ارسال
Saeed Fard 4,740 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 البته وحيد جان اينو يادت رفت بگي كه توي پوشهي wp-content فقط پوشهي languages رو جايگزين كنند ، چون اگه از طريق وردپرس فايل آپلود كرده باشند در پوشهي uploads يا پلاگينها و پوسته ها از بين برند ..پس به جز فايل wp-config.php و فولدرهاي uploads , plugins , themes ، تمام چيزهارو از پكيج فارسي آپلود كنيد ، هيچ مشكلي پيش نمياد ..ببخشيد جسارت كردم .. 5 نقل قول لینک به ارسال
se_dot 5 ارسال شده در خرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 (ویرایش شده) مرسی آقا وحید.....خودم میریزمشون.... یه چیزایی بلدم =)) بازم یه دنیا ممنونم بابت کمکتونآقا سعید من یه پوشه ای رو امتحان کردم دیدم اگه سه تا فایل تو فولدر 1 داشته باشم و با دو تا فایل هم نام فولدر هم نام 1 رو آپلود کنم به سومین فایل چیزی نمیشهبا اینحال گفته شما رو انجام میدم...خیلی خیلی ممنونم بابت کمکهاتون...جواب هرچی بود بهتون اطلاع میدم :lol: یه چیز جالب یابیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!من تو پوشه ی wp-content چیزی به نام فولدر languages ندارم (تو نسخه ی انگلیسی که نصبه)همینی که تو فارسی هست رو توش آن زیپ کردمهمه ی کارهایی که گفتین رو انجام دادم.....wp-admin و همه ی فایلای صفحه ی اولد رو + languages پوشه ی wp-content آپلود کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد wp-includes رو هم آپلود کنم؟؟؟؟؟ ویرایش شده خرداد 91 توسط Morteza 1 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 کاری که توی پست دوم گفتن انجام دادید؟ 3 نقل قول لینک به ارسال
نگار صادقی 1,025 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 خسته نباشید. دوستان هم تک تک این مراحل رو انجام دادم. به این صورت :وردپرس فارسی رو دانلود کردم. بعد پوشه wp-admin رو کاملا جایگزین پوشه قبلی wp-admin که تو هاستم بود کردم. بعد پوشه languages رو توی پوشه wp-content آپلود کردم (پوشه languages توی هاستم وجود نداشت) و این کد define('WPLANG', 'fa_IR');رو هم توی فایل wp-config.php قرار دادم ولی هیچ تغییری تو مدیریت وردپرسم داده نشد و اصلا آب از آب تکون نخورد و احساس میکنم این وردپرس از من خوشش نمیاد 1 نقل قول لینک به ارسال
سعید حسینی 2,409 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلاممتاسفانه توضیح ناقص بوده.در فایل wp-config.php کد زیر را پیدا کنید:define('WPLANG', '');و آن را با کد زیر جایگزین کنید تا به صورت توضیحات (comment) در نظر گرفته شدهو یا کاملاً این خط کد را حذف کنید تا زبان فارسی فراخوانی شود./*define('WPLANG', '');*/کم کم درست میشه. 4 نقل قول لینک به ارسال
نگار صادقی 1,025 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 اقا سعید ممنون که همیشه یاری رسان هستی (مثل زورو) این کارم انجام دادم ولی فرقی نکرد 1 نقل قول لینک به ارسال
سعید حسینی 2,409 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 این کار انجام دادم باید بشه.همه افزونه ها غیر فعال کنید + کوکی و تمپ مرورگر را حذف کنید و دوباره امتحان کنید. 2 نقل قول لینک به ارسال
نگار صادقی 1,025 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سعید جان پیغام خصوصی دادم نقل قول لینک به ارسال
NESTED 4,295 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 ببنید در حالت عادی بدون نیاز به اپلود پوشه wp-admin و wp-content شما فقط فایل زبان رو در پوشه wp-content اپلود کنید و بعد به فایل wp-config مراحعه کنین و بجایdefine('WPLANG', '');ازdefine('WPLANG', 'fa_IR');بعد تست بگیرید ایا راست چین و پارسی می شه یا نهبعد نتیجه رو اعلام کنید 2 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 فایلهای پوشه languages رو از بسته وردپرس فارسی داخل پوشه wp-content وردپرستون بریزید. 1 نقل قول لینک به ارسال
سعید حسینی 2,409 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 همه چیز درست بود.این 2 کار را انجام دادم و درست شد:1- این دو خط کد کنار هم گذاشتم:define ('WPLANG', 'fa_IR');/*define('WPLANG', '');*/2- تیک "(Include Unicode Signature (BOM" 2 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .