Hesam.A 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام دوستان عزیز خدا قوت من یه سایت وردپرسی روی هاست cpanel راه اندازی کردم. در داخل این سایت یه فرم تماس با ما ، و دوتا فرم دیگه قرار دادم. ولی وقتی کاربر وارد سایت میشه و فرم رو تکمیل و ارسال میکنه، اتفاق خاصی نمیفته و هیچ پیامی به جیمیل بنده که در وردپرس ثبت کردم نمیاد. به پشتیبانی هم تیکت زدم ولی بازم حل نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 8 ساعت قبل، Hesam.A گفته است : سلام دوستان عزیز خدا قوت من یه سایت وردپرسی روی هاست cpanel راه اندازی کردم. در داخل این سایت یه فرم تماس با ما ، و دوتا فرم دیگه قرار دادم. ولی وقتی کاربر وارد سایت میشه و فرم رو تکمیل و ارسال میکنه، اتفاق خاصی نمیفته و هیچ پیامی به جیمیل بنده که در وردپرس ثبت کردم نمیاد. به پشتیبانی هم تیکت زدم ولی بازم حل نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید. سلام تو تنظیمات خود وردپرس و افزونه ای که فرم رو قرار میدید چک کنید آدرس سرور ایمیل و پورت ها رو به درستی تغییر دادید یا نه از سمت وردپرس فقط به این بخش برمیگرده که تعریف کرده باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری