Hesam.A 0 ارسال شده در 12 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 12 اسفند عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز. یه قالبی رو میخام نصب کنم نه از وردپرس نصب میشه و نه از بارگذاری هاست فکر میکنم به خاطر محدودیت حجم فایل هست. که هاست فایل بیشتر از 12 مگ رو قبول نمیکنه درحالیکه فایل قالب من 14 مگ هست. دوستان محترم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 12 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 12 اسفند سلام به انجمن خوش آمدید این مورد رو باید به هاستتون اطلاع بدید 1 نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 90 ارسال شده در 13 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 13 اسفند اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید تو قسمت software گزینه multi php ini editor رو باز کنید یه قسمت تنظیمات هست هاست خودتون رو انتخاب کنید و منتظر بمونید تنظیماتش لود بشه و قسمت upload max sizefile رو پیدا کنید و جلوش تغییر بدید به میزان دلخواه (این برای تغییر روی سرور هست) اگر مشکل برطرف نشد باید به پشتیبانی هاست اطلاع بدید 2 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .