yashar qarishqa 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام خسته نباشید دوستان واستید عزیز من به افزونه ای برای نمایش لیگ برتر فوتبال و فوتسال نیاز دارم اما هرچه گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم چند افزونه به زبن انگلیسی هم بود که نتونستم از تنظیماتش سر بیرم چون خیلی پیچیده بودند کسی اگه افزونه ای سراغ داره بگه یا حتی کد که بشه در ساید بار جاسازی کرد ممنون میشم کمک بفرمایید یک سوال دیگه هم در رابطه با تغییر رنگ متن قسمت ساید بار داشتم ظاهرا قالبی که من استفاده میکنم رنگ فونت قسمت ساید بار به رنگ سفید است و چون رنگ زمینه هم سفید است نوشته ها دیده نمیشن اگه کسی راهنمایی کنه مدیون میشم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 16 ساعت قبل، yashar qarishqa گفته است : یک سوال دیگه هم در رابطه با تغییر رنگ متن قسمت ساید بار داشتم ظاهرا قالبی که من استفاده میکنم رنگ فونت قسمت ساید بار به رنگ سفید است و چون رنگ زمینه هم سفید است نوشته ها دیده نمیشن اگه کسی راهنمایی کنه مدیون میشم سلام آدرس سایتتون + یه اسکرین از ابخشی که مشکل داره رو قرار بدید لینک به ارسال
yashar qarishqa 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام آدرس سایتتون + یه اسکرین از ابخشی که مشکل داره رو قرار بدید https://ttfans.ir/ در قسمت ساید بار که در ااسکرین پایین مشخص شده نوشته ها دیده نمیشوند لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 این کد رو به CSS اضافی در سفارشی سازی اضافه کنید .widget *{ color: black !important; } لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری