Black.Flag 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام دوستان ما میخوایم برای بعضی از محصولات سنگینمون تنها روش تحویل حضوری در مغازه رو موقع پرداخت نشون بده . چجوری این کار رو انجام باید بدیم ؟ لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 تو تنظیمات هر محصول زمانی که دارین محصول رو میزارید به تب حمل و نقل مراجعه کنید و تیک سایر روش ها رو بردارید و فقط تحویل حضوری تیک بخوره لینک به ارسال
Black.Flag 0 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 در 2 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : تو تنظیمات هر محصول زمانی که دارین محصول رو میزارید به تب حمل و نقل مراجعه کنید و تیک سایر روش ها رو بردارید و فقط تحویل حضوری تیک بخوره آخه همچین موردی در قسمت حمل و نقل وجود نداره !! پیوست عکس در ضمیمه فروشگاه پهرست شاپ لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 تو کلاس ها باید تعریف کنید و بعد به جای محصول سنگین حمل ، تحویل حضوری رو بزنید. الان شما کلاس رو تعریف کردید با نام محصول سنگین و بزرگ ، این رو به تحویل حضوری تغییر بدید و زمان تعریف محصول هم بزنید فقط همین کلاس به مشتری نمایش داده بشه لینک به ارسال
Black.Flag 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 باز هم موقع پرداخت هر دو مورد نشان داده میشه ! ولی تا جایی که خودم اطلاع دارم ، کلاس حمل و نقل برای تعریف هزینه خاص برای محصولات به کار میره . لینک به ارسال
Black.Flag 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 چیزی که الان فهمیدم اینه که با این افزونه میشه همچین کاری کرد : WooCommerce Advanced Shipping فقط موندم این افزونه رو از راستچین تهیه کنم یا ژاکت !!! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام قطعا از هیچکدوم این افزونه رو باید از وبسایت مرجع خریداری کنید https://codecanyon.net/search/Woocommerce%20advanced%20shipping لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری