zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام وقت بخیر من یک سایت فروشگاهی دارم که خیلی از صفحات سایتم ایندکس شدن ولی صفحه اصلی سایت تو نتایج جستجو گوگل نشون داده نمیشه با اینکه ایندکس شده ! کسی میتونه راهنمایم کنه لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام شما در باکس جستجوی گوگل سرچ کنید : site: yoursite.com در صورتی که صفحه مورد نظر در لیست وجود داشت باید از کنسول گوگل بررسی کنید و ببنید برای اون صفحه ارور گرفتید یا خیر صفحه اصلی حتما باید با نام سایت بالا بیاد نه کلمه کلید دیگه ای ( مثال نباید با کلمه فروش دوربین مدار بسته بالا بیاد بلکه با نام برند) 1 لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 بله بالا میاد ولی وقتی با عنوان "بناپارت" سرچ میکنم هیچ صفحه ای بالا نمیاد بله با کلمه کلیدی هم بالا میاد ولی با نام سایت چیزی بالا نمیاد قبلا یک ارور از گوکل کنسول دریافت کردم لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 این تصویر که مربوط به رفع مشکل بوده و الان صرفا اعلام کرده که رفع شده است مشکل شما این هست که برند تون با نام ناپلئون یک شده و چون در اینترنت کلی دیتا در مورد این شخص نوشته شده , وقتی کاربر برند شما رو سرچ میکنه گوگل بجای سایت شما در مورد این شخص اطلاعات رو میاره چاره کار شما برندسازی هست یا هم تغییر برند تون میتونید چند تا ریپورتاژ ارزان و معمولی با نام برند تون برید و بعد چند تا سایت که امکان ارسال پست مهمان داره یا برای معرفی برند هست یا کاریابی هستند پست درج کنید و فقط در مورد برند توضیح بدید و با متن "برندتون" به صفحه اصلی لینک بدید داخل سایتتون هم از صفحات مهم تون با نام برندتون به صفحه اصلی لینک داخلی بدید و داخل منو هم بجای کلمه فروشگاه بنویسید بناپارت تا کلی لبینک داخلی با این کلمه بگیرید کم کم سایتتون میاد بالا الان سایتتون با کلمه " سایت بناپارت " میاد داخل گوگل ولی با برند خالی تون خیر تنها دلیلش همینه 1 لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 ممنون از توضیحات شما دوست عزیز هنگام انتخاب نام برند به این موضوع توجه نکرده بودم امیدوارم با رپورتاژ و توضیحاتی که گفتین بتونم این مشکل رو حل کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری