irmmr-s 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 با سلام خدمت دوستان عزیز، نسخه افزونه و وردپرس هر دو آخرین نسخه هستن و اینکه من قبلا از classic editor استفاده می کردم و بعد اینکه تصمیم گرفتم از ادیتور گوتنبرگ استفاده کنم متوجه این مشکل در افزونه فارسی ساز شدم. بدون افزونه مشکلی وجود نداره گویا افزونه قالب و کامپوننت تاریخ و ساعت رو در صفحه ارسال پست تغییر میده. با کروم و فایرفوکس هم همین مشکل وجود داره. هنگامی که می خوام تاریخ و ساعت رو روی اسلایدر انتخاب زمان تعیین کنم، دیالوگ یا پنجره بسته میشه. من ویدیویی در این مورد پیوست کردم تا متوجه مشکل بنده بشید. ممنون میشم راهنمایی کنید. 99658932195.mp4 لینک به ارسال
irmmr-s 0 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 دوستان من خودم می تونم مشکل رو شناسایی و رفع کنم اگه فقط بتونم به سورس فشرده نشده این فایل دسترسی داشته باشم: wp-parsidate\assets\js\gutenberg-jalali-calendar.build.js اگر اینجا انجمن پشتیبانی parsidate نیست هم بهم اطلاع بدید. ممنونم. لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام دوست عزیز چک کردید ببینید افزونه و تم سازگار هستند یا نه؟ میتونه از تداخل 2 افزونه باشه (حتی خودتون نصب نکرده باشید و تم داخل خودش داشته باشه) یه لطف بکن افزونه پارسی دیت رو کامل پاک کن (حتی پوشه ی روی هاست رو که بعضی وقتها پاگ نمیشه) مجدد دوباره نصب کن اگر مشکل حل نشد گوتنبرگ رو اگر خریدی با افزونه های همراهش هست به سایت پشتیبانی اطلاع بده اگر نخریدید یه نسخه ی دیگه رو از یه سایت دیگه دانلود کنید و به جای تقویم جلالی یه افزونه ی تقویم دیگه رو نصب کنید 1 لینک به ارسال
irmmr-s 0 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 (ویرایش شده) با سلام، ادیتور گوتنبرگ پیشفرض وردپرس هست و من چیزی خریداری نکردم. تم رو هم خودم نوشتم و همچین چیزی توش پیاده سازی نکردم. در مورد افزونه های تقویم خورشیدی دیگه پیشنهادتون چی هستش؟ ممنونم ویرایش: من همه افزونه ها رو (به جز پارسی دیت) غیرفعال کردم و تم رو هم برای تست عوض کردم ولی مشکل همچنان باقی بود. ویرایش شده بهمن 01 توسط irmmr-s اضافه کردن یک مورد اضافه لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 من از wp-shamsi تا حالا استفاده کردم تنها مشکلش رو برخی تم ها اینه که اعداد رو فارسی و انگلیسی قاطی نمایش میده که اونم با افزونه find&replace درستش کردم نمیدونم با تم شما به مشکل میخوره یا نه اما امتحان کنید خودم تجربه کافی ندارم و تا حالا روی 26تا سایتی که ساختم فقط همین رو نصب کردم و روی یکی از تم ها به مشکل خورده و بقیه 7 تمی که استفاده کردم (یکی هم خودم ساختم) درست بوده 1 لینک به ارسال
irmmr-s 0 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 ممنونم عزیز بابت راهنماییتون. wp-shamsi رو تست می کنم. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ در 15:12، irmmr-s گفته است : دوستان من خودم می تونم مشکل رو شناسایی و رفع کنم اگه فقط بتونم به سورس فشرده نشده این فایل دسترسی داشته باشم: wp-parsidate\assets\js\gutenberg-jalali-calendar.build.js اگر اینجا انجمن پشتیبانی parsidate نیست هم بهم اطلاع بدید. ممنونم. بخش تنظیمات افزونه حالت عیب یابی داره نقل قول حالت اشکالزادیی با فعالکردن این گزینه، نسخۀ فشردهنشدۀ پروندههای JS و CSS افزونۀ پارسیدیت بارگذاری میشوند. و اینکه بهتره از طریق گیتهاب مشکل رو گزارش بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری