رفتن به مطلب

تهیه جداول بازی های فوتبال برای روزها و ماه ها و سالهای قبل

پست های پیشنهاد شده

سلام! میخواستم از شما اساتید راهنمایی بگیرم که آیا امکان تهیه جداول فوتبال برای هر روز وجود دارد ؟ البته منظورم جدول امروز نیست بلکه جدول به روز چند ماه یا سالی که در آن زمان بازی شده نه تمام شده فصل و برای تمام کشورها و لیگهای آن. آیا روشی و راهکاری دارید؟ ممنون از توجه شما

لینک به ارسال

سلام اگر میخواین آنلاین باشه و خودش از یه منبع بگیره و نمایش بده باید کد نویسی بشه مثل ورزش 3 که لیگ های خارجی رو داره از منبع میگیره و اگر دقت کنید گل زده میشه اول بازیکن نامش به انگلیسی میاد و بعد تغییرش میدن ، تغییر دادن اسامی انگلیسی تو وردپرس به صورت خودکار امکان پذیره با افزونه find & replace اما 3 ثانیه بعد اینکه میاد تغییر میده

اگر میخواین به صورت دستی درست کنید و دائم خودتون تغییر بدید تمام ویرایشگرهای حرفه ای امکان table رو دارن و فقط شما باید یه پیش فرض از قبل براش آماده کنی و روی اون دائم تغییر بدی

• پسندیدن 1
لینک به ارسال

سلام و خیلی ممنون از توجه شما! مد نظر من این هست به عنوان مثال تیمهای پرسپولیس و یا بایرن مونیخ , رئال مادرید, بارسلونا و غیره در سال 1398/3/16 و 1394/12/21, 1400/6/25 با یک تیم دیگه بازی کرده اند من دقیقا جدول این زمان را لازم دارم نه تمام شده فصل را که الان همه جا موجود هست. که البته باز تقریبا تمام کشورها و گروه ها و تیمها و تمامی روزهای بازی . ابته کسی راهکاری و این درخواست را بتواند انجام دهد هزینه آن هم تقدیم میشود.

ویرایش شده توسط reza1347
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...