253zahra 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام. وقت به خیر.من یه هفته کلی تغییرات جدید روی سایتم انجام دادم.بعد امروز رفتم داخل سایتم تغییرات وجود ندارد.و مث قبلشه.علتش چیه ممنونم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 از هاستتون بپرسید برای آینده هم همیشه در نظر داشته باشید که هر تغییری انجام میدید باید بعد از پایان تغییرات بکاپ بگیرید تا در صورت مشکلات احتمالی آینده بتونید از آخرین نسخه پشتیبانتون استفاده کنید و زحماتتون از دست نره 1 لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ در 15:24، 253zahra گفته است : سلام. وقت به خیر.من یه هفته کلی تغییرات جدید روی سایتم انجام دادم.بعد امروز رفتم داخل سایتم تغییرات وجود ندارد.و مث قبلشه.علتش چیه ممنونم راهنمایی کنید. دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه اما اول در نظر بگیرید آخرین کاری که روی سایت انجام دادید چی بوده؟ ممکنه مشکل از آخرین کارتون باشه یه سر به هاست بزنید و فایلهای روی هاست رو چک کنید مثلا اگر عکسی رو آپلود کرده بودید که حالا نیست، ببینید روی هاست موجود هست یا نه ، اگر موجود بود مشکل از آخرین کاری هست که خودتون انجام دادید مثلا بعضی وقت ها برای یه سایت تم رو تغییر میدید و بهم میریزه و فراموش میکنید اگر فایل ها روی هاستتون موجود نبود مشخصا مشکل از سمت سرور هست و باید به اون ها تیکت بزنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری