mahdi2121 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام دوستان هنگام خرید پیغام گزینه حمل و نقل وجود ندارد نمایش داده میشه درصورتی که قبلا نمایش داده میشد و من 3 روش حمل و نقل تعریف کرده بودم که الان داخل ووکامرس/حمل و نقل اصلا نمایش داده نمیشن. داخل قسمت ووکامرس/حمل و نقل هم صفحه بهم ریخنه نمایش داده میشه وقتی افزودن روش حمل و نقل رو میزنم ! تمام افزونهارم غیر فعال کردم ولی مشکل برطرف نشده متاسفانه. چیکار باید کرد ؟! لینک به ارسال
meysam4406 1 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام خسته نباشید منم مشابه هم مشکل حدودن دارم در قسمت پیکربندی حمل نقل نوع حمل نقل هایی که تعریف کردم نشون نمیده اما در خود سایت موقع خرید حمل نقل نشون میده اما در قسمت پیکربندی نه افزونه های فارسی دیگه حمل نقل هم نصب کردم در قسمت پیکربندی حمل نقل اضاف میشه اما نه میشه ویرایششون کرد نه ذخیره بهم ریخته هم هستن اگر دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم لینک به ارسال
meysam4406 1 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ در 23:44، mahdi2121 گفته است : سلام دوستان هنگام خرید پیغام گزینه حمل و نقل وجود ندارد نمایش داده میشه درصورتی که قبلا نمایش داده میشد و من 3 روش حمل و نقل تعریف کرده بودم که الان داخل ووکامرس/حمل و نقل اصلا نمایش داده نمیشن. داخل قسمت ووکامرس/حمل و نقل هم صفحه بهم ریخنه نمایش داده میشه وقتی افزودن روش حمل و نقل رو میزنم ! تمام افزونهارم غیر فعال کردم ولی مشکل برطرف نشده متاسفانه. چیکار باید کرد ؟! دقیقا صفحه حمل نقل من هم به همین صورت باز میشه لینک به ارسال
amirwpparsi 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 آیا این مشکل برطرف شد؟ لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام دوستان، داخل انجمن مطالعه کنید چند وقتی است از این مشکل زیاد گفته می شه و خیلی ها این مشکل رو دارن مشکل از ووکامرس هست و باید تا آپدیت جدید صبر کنید بهتره به صورت دستی ووکامرس رو به یه ورژن پایین تر ببرید تا موقتا مشکل رفع بشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری