zoh sij 2 ارسال شده در 9 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 9 بهمن سلام وقت بخیر دوستان چطور میتونم قیمت محصول رو که در توضیحات متا دیده میشه مخفی کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 22 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 22 بهمن سلام وقت بخیر افزونههای سئو ابزارهای لازم برای تغییر متا رو دارن نقل قول لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در 26 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 26 بهمن این قسمت رو چک کردم در توضیحات متا من قیمت رو مشخص نکردم البته این مشکل اخیرا برام ایجاد شده بدون اینکه من هیچ تغییری در توضیحات متا داده باشم نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در 26 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 26 بهمن این به متا مربوط نمیشه بلکه به کدهای اسکیمای سایت مربوط میشه سایت های فروشگاهی داری چنین امکانی هستند ککه قیمت و کد و موجودی و ... از محصول را در سرچ لیست گوگل نمایش داده بشه میتونید از افزونه رنک مث پرو استفاده کنید و بخش اسکیمای فروشگاه تون رو غیر فعال کنید ( که اینکار از نظر دیجیتال مارکتینگ اشتیباهه) 1 نقل قول لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در 27 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 27 بهمن ممنون از شما ایا پیشنهاد شما اینه که همینطور باقی بمونه؟ من از افزونه یواست پرو استفاده میکنم با این افزونه هم امکان پذیر هست ؟ نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در 27 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 27 بهمن بله بودن قیمت بد نیست و براتون مفید هم هست با این افزونه تست نکردم میتونید از پشتیبانی شون بپرسید(از جایی که تهیه کردید این افزونه رو ) 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .