zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام وقت بخیر دوستان چطور میتونم قیمت محصول رو که در توضیحات متا دیده میشه مخفی کنم ؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام وقت بخیر افزونههای سئو ابزارهای لازم برای تغییر متا رو دارن لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 این قسمت رو چک کردم در توضیحات متا من قیمت رو مشخص نکردم البته این مشکل اخیرا برام ایجاد شده بدون اینکه من هیچ تغییری در توضیحات متا داده باشم لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 این به متا مربوط نمیشه بلکه به کدهای اسکیمای سایت مربوط میشه سایت های فروشگاهی داری چنین امکانی هستند ککه قیمت و کد و موجودی و ... از محصول را در سرچ لیست گوگل نمایش داده بشه میتونید از افزونه رنک مث پرو استفاده کنید و بخش اسکیمای فروشگاه تون رو غیر فعال کنید ( که اینکار از نظر دیجیتال مارکتینگ اشتیباهه) 1 لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 ممنون از شما ایا پیشنهاد شما اینه که همینطور باقی بمونه؟ من از افزونه یواست پرو استفاده میکنم با این افزونه هم امکان پذیر هست ؟ لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 بله بودن قیمت بد نیست و براتون مفید هم هست با این افزونه تست نکردم میتونید از پشتیبانی شون بپرسید(از جایی که تهیه کردید این افزونه رو ) 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری