saeed eslami 0 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام من برای ویرایش تنظیمات افزونه حمل و نقل ووکامرس به مشکل خوردم که دلیلش به خاطر مشکل بارگذاری jquery هست. کلا نمیتونم تنظیمات "روش های حمل و نقل" رو ببینم. البته افزونه داره سمت کاربر درست کار میکنه ولی سمت مدیریت مشکل داره عکس ارور رو ضمیمه میکنم، ممنونم میشم اگر دوستانی که راه حل رو میدونن راهنماییم کنن متشکرم لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 بعضی از سایت های خارجی بخاطر فیلترینگ لود نمیشن و ادمین سایت ها لود سنگینی دارند بررسی کنید و ببنید میتوندی همون سایت که فایل جاوا رو داره لود میکنه رو میتوندی روی مروگر جداگانه باز کنید یا نه در غیر اینصورت فایل برای لود مشکل داره که میتونه تداخل افزونه ها با شه یا ایراد فنی افزونه لینک به ارسال
saeed eslami 0 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام این مشکل از آخرین نسخه ووکامرس هست و به زودی برطرف میشه فعلا توصیه میکنم آپدیت نکنید لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 سلام ، منتظر آپدیت جدید ووکامرس باشید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری