e.monfared 1 ارسال شده در 28 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 28 دی سلام دوستان وقتتون بخیر یک کد مخصوص سایت mitrank که بنظرم میاد در header سایتم هست وجود داره که هر کاری میکنم نمیدونم از کجای سایتم که وردپرس هم هست میتونم کدش رو حذف کنیم. لطفاً راهنماییم کنید. آدرس سایتم: www.jahanbaygan.com نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 29 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 29 دی سلام خدماتی ازشون نگرفتید؟ میتونه از طریق یه افزونه یا قالب یا یه کد کوتاه ساده اضافه شده باشه باید چک کنید نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 30 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی سلام و ممنونم ازتون، چرا قبلا ازشون خدماتی میگرفتیم، میگفت کدی که بهمون دادن رو در هدر سایت باید اضافه کنیم، که انجام دادیم، بعد از اتمام همکاری کد رو از هدر سایت برداشتیم اما هنوز درکوکی های سایت هست. نمیدونم کجا میشه کدشون رو پاک کرد، افزونه ای هم ندارن. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 30 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی اینسپکت کنید ببینید دقیقا کجاست نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 30 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی ممنون میشم بیشتر توضیح بدید، اطلاعات من زیاد نیست ممنونم نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 1 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 1 بهمن ممنونم با همین روش متوجه شدم کجاست و مشکلم برطرف شد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .