e.monfared 1 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام دوستان وقتتون بخیر یک کد مخصوص سایت mitrank که بنظرم میاد در header سایتم هست وجود داره که هر کاری میکنم نمیدونم از کجای سایتم که وردپرس هم هست میتونم کدش رو حذف کنیم. لطفاً راهنماییم کنید. آدرس سایتم: www.jahanbaygan.com لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام خدماتی ازشون نگرفتید؟ میتونه از طریق یه افزونه یا قالب یا یه کد کوتاه ساده اضافه شده باشه باید چک کنید لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در دی 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام و ممنونم ازتون، چرا قبلا ازشون خدماتی میگرفتیم، میگفت کدی که بهمون دادن رو در هدر سایت باید اضافه کنیم، که انجام دادیم، بعد از اتمام همکاری کد رو از هدر سایت برداشتیم اما هنوز درکوکی های سایت هست. نمیدونم کجا میشه کدشون رو پاک کرد، افزونه ای هم ندارن. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 اینسپکت کنید ببینید دقیقا کجاست لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در دی 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 ممنون میشم بیشتر توضیح بدید، اطلاعات من زیاد نیست ممنونم لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 ممنونم با همین روش متوجه شدم کجاست و مشکلم برطرف شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری