mojtaba662007 76 ارسال شده در 27 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 27 دی سلام پیغام زیر برای کدام تابع هست؟ Deprecated: تابع Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type از نگارش 3.5.0 منسوخ شده است! به جای آن از register استفاده نمایید. in /home/takkarti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383 چطوری باید جایگزینش کنم ؟ فرم ها رو با گرویتی ساختم و حالا این پیغام میاد و عملا هیچکدوم از فرم های سایت کار نمیکنه نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در 29 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 29 دی سلام از نسخه جدید استفاده کنید نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 1 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 1 بهمن در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ در 20:28، asadiy4n گفته است : سلام از نسخه جدید استفاده کنید از نسخه ی جدید کدوم افزونه؟ المنتور و گرویتی کاملا به روز هستند نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در 2 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 2 بهمن این خطا مربوط به المنتور هست، اگر بروز هست باید پشتیبانی افزونه اطلاع بدید نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 6 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 6 بهمن همه ی افزونه های مربوط به المنتور و گرویتی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم (طبق گفته پشتیبانی) دوباره فرم ها رو از اول نوشتم (یکیش 113تا شرط داشت تو صفحات فرم که یک روز کامل درگیرم کرد) دوتا از فرم ها درست شد و بقیه درست نشد تو فرم ها هر کدام صفحه بندی داره و شرط داره داخل فیلد ها اجرا نمیشه ! پشتیبانی گفته بررسی میکنیم و خبر میدیم ، سه روزه هنوز خودشون نفهمیدن مشکل از کجاست نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 76 ارسال شده در 8 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 بهمن دوستان مشکلم رفع شد برای کسانی که به این مشکل برخورد می کنند راه حل رو میگم تا انجام بدن مشکل من به خاطر عدم سازگاری المنتور جدید با قالبم بود به پشتیبانی المنتور مراجعه کردم و گفتند تو منوهای کناری وردپرس برم روی المنتور ، بخش "ابزارها" بعد بخش "کنترل نسخه" و نسخه ی المنتور رو به نسخه ای که مشکل نداشته برگردونم و خودش خودکار دانلود و نصب میکنه و بعد از اون باید واستم تا قالبم به روز رسانی بیاد و بعدش المنتور رو میتونم به روز کنم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .