mojtaba662007 93 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام پیغام زیر برای کدام تابع هست؟ Deprecated: تابع Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type از نگارش 3.5.0 منسوخ شده است! به جای آن از register استفاده نمایید. in /home/takkarti/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383 چطوری باید جایگزینش کنم ؟ فرم ها رو با گرویتی ساختم و حالا این پیغام میاد و عملا هیچکدوم از فرم های سایت کار نمیکنه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام از نسخه جدید استفاده کنید لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ در 20:28، asadiy4n گفته است : سلام از نسخه جدید استفاده کنید از نسخه ی جدید کدوم افزونه؟ المنتور و گرویتی کاملا به روز هستند لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 01 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 این خطا مربوط به المنتور هست، اگر بروز هست باید پشتیبانی افزونه اطلاع بدید لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 همه ی افزونه های مربوط به المنتور و گرویتی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم (طبق گفته پشتیبانی) دوباره فرم ها رو از اول نوشتم (یکیش 113تا شرط داشت تو صفحات فرم که یک روز کامل درگیرم کرد) دوتا از فرم ها درست شد و بقیه درست نشد تو فرم ها هر کدام صفحه بندی داره و شرط داره داخل فیلد ها اجرا نمیشه ! پشتیبانی گفته بررسی میکنیم و خبر میدیم ، سه روزه هنوز خودشون نفهمیدن مشکل از کجاست لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در بهمن 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 01 دوستان مشکلم رفع شد برای کسانی که به این مشکل برخورد می کنند راه حل رو میگم تا انجام بدن مشکل من به خاطر عدم سازگاری المنتور جدید با قالبم بود به پشتیبانی المنتور مراجعه کردم و گفتند تو منوهای کناری وردپرس برم روی المنتور ، بخش "ابزارها" بعد بخش "کنترل نسخه" و نسخه ی المنتور رو به نسخه ای که مشکل نداشته برگردونم و خودش خودکار دانلود و نصب میکنه و بعد از اون باید واستم تا قالبم به روز رسانی بیاد و بعدش المنتور رو میتونم به روز کنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری