e.monfared 1 ارسال شده در 25 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 25 دی باسلام و وقت بخیر کدهای جاوا در سایتم دچار اشکال شده و عمل نمیکنند، هیچ تغییر جدیدی در افزونه ها مانند litespeed داده نشده است. نمونه ای از عدم اجرا شدن رو پیوست میکنم. ممنون میشم راهنمائیم کنید سایتم: jahanbaygan.com نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,773 ارسال شده در 25 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 25 دی سلام برید بخش بهینه سازی js در همون افزونه litespeed و combine و minify رو غیرفعال کنید این اسکریپتهای سایت شماست که یکسری خطا دارید برای اطمینان از این موضوع هم، با غیر فعال کردن litespeed و خالی کردن کش احتمالا سایتتون درست بشه نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 28 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 28 دی سلام و واقعاً ممنونم از اینکه راهنمایی کردید، وارد افزونه litespeed شدم و دو موردی که فرمودید رو غیرفعال کردم، کش سایت هم پاک شد اما مشکل حل نشد. حتی کل افزونه رو غیرفعال و سپس کش رو پاک کردن اما باز مشکل برطرف نشد. در حال حاضر افزونه مورد نظر به حالت عادی برگشت. بنظرتون چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,773 ارسال شده در 29 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 29 دی سلام همچنان همون خطاها موجود هست درواقع litespeed داره اسکریپت ها رو combine و minify میکنه برای اطمینان از این مورد افزونه رو موقت غیر فعال و بعد تست کنید نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 30 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی خیلی خیلی ممنونم از پاسختون، اما litespeed رو همون طور که خدمتتون عرض کردم غیرفعال هم کردم اما بازم نتیجه مثبتی نداشت، امکانش هست مشخصات مدیریت رو براتون پیام خصوصی بفرستم خودتون نگاهی بهش بندازید، ممنون میشم واقعا نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 11 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 11 بهمن لطفا کمی بیشتر راهنمائی بفرمائید ممنونم نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,773 ارسال شده در 21 بهمن گزارش بازنشر ارسال شده در 21 بهمن در در ۱۴۰۱/۱۰/۳۰ در 06:27، e.monfared گفته است : خیلی خیلی ممنونم از پاسختون، اما litespeed رو همون طور که خدمتتون عرض کردم غیرفعال هم کردم اما بازم نتیجه مثبتی نداشت، امکانش هست مشخصات مدیریت رو براتون پیام خصوصی بفرستم خودتون نگاهی بهش بندازید، ممنون میشم واقعا ارسال کنید چک میکنم نقل قول لینک به ارسال
e.monfared 1 ارسال شده در 22 بهمن مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 22 بهمن در 21 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : ارسال کنید چک میکنم ممنونم ازتون ارسال شد خدمتتون نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .