mahdi.spring18 0 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 سلام دوستان من میخوام کاربر هر بار که روی دکمه خرید کلیک میکنه یعنی میره باز برمیگرده باز میره داخل تسویه حساب تعداد سفارشش افزایش پیدا نکنه و همون یک عدد باقی بمونه چون محصولاتم دانلودیه چطور میتونم این کارو انجام بدم... گزینه فروش تکی محصول رو زدم ولی مشکل اینه که دیگه وقتی کلیک میکنه روی دکمه خرید وارد صفحه سبد یا تسویه نمیشه... از افزونه هم استفاده کردم همین اتفاق افتاد راهی هست حل بشه؟ لینک به ارسال
مهدی شمس 2 ارسال شده در دی 01 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 در 2 ساعت قبل، mahdi.spring18 گفته است : سلام دوستان من میخوام کاربر هر بار که روی دکمه خرید کلیک میکنه یعنی میره باز برمیگرده باز میره داخل تسویه حساب تعداد سفارشش افزایش پیدا نکنه و همون یک عدد باقی بمونه چون محصولاتم دانلودیه چطور میتونم این کارو انجام بدم... گزینه فروش تکی محصول رو زدم ولی مشکل اینه که دیگه وقتی کلیک میکنه روی دکمه خرید وارد صفحه سبد یا تسویه نمیشه... از افزونه هم استفاده کردم همین اتفاق افتاد راهی هست حل بشه؟ سلام و احترام. بفرمایید که آیا از بخش پیشخوان -> ووکامرس-> پیکربندی-> محصولات -> محصولات دانلودی . موارد توی تصویر تیک خورده اند؟ لینک به ارسال
mahdi.spring18 0 ارسال شده در دی 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 01 در 11 ساعت قبل، مهدی شمس گفته است : سلام و احترام. بفرمایید که آیا از بخش پیشخوان -> ووکامرس-> پیکربندی-> محصولات -> محصولات دانلودی . موارد توی تصویر تیک خورده اند؟ بله هر سه مورد تیک خورده و فروش در سایت من به صورت مهان هست و نیاز به ورود کاربر نیست...فقط به جای اجبار به دانلودها مال من روی X-Accel-Redirect تنظیم شده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری