saeedsami91 17 ارسال شده در 14 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 14 آذر سلام و وقت بخیر من سر همین قطعی هایی که شد مجبور شدم سرور سایتم را بیارم ایران وقتی سرور اووردم ایران با وردپرس ارتباط برقرار نمی کرد برای همین دستی وردپرس اپدیت جدید را دانلود کردم تو هاستم جایگزین کردم الان همه چیز اوکیه ولی یه مشکل دارم اینکه کلا قسمت بروزرسانی که محو شده دیگه نمیتونم هیچ بروزرسانی انجام بدم چطور می تونم مجددا بروزرسانی را فعال کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 14 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 14 آذر سلام به هاستتون تیکت بزنید مشکل از هاسته قطعا نقل قول لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در 15 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 15 آذر عزیز گفتم سرور دارم سرور اختصاصی روش یه ماشین مجازی سی پنل بالا اووردم نقل قول لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در 19 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 19 آذر کسی نظری نداره؟! نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در 27 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 27 آذر سلام وقت بخیر باید از CDN استفاده کنید، و اینکه CDN باید داخل ایران هم پشتیبانی بشه نقل قول لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در 3 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 3 دی سرورها و سایت های دیگرمون این مشکل ندارند سی دی ان هم درسته ما با geo dns و ست کردت dns شکن همه اینارو اطلاع داریم الان سوالم اینکه از کجا می تونم ببینم آپدیت وردپرس خودکار روی سایت یا سرور فعال هستش یا نه؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .