محمدآبادی 65 ارسال شده در 14 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 14 آذر با سلام و احترام روزتون بهخیر یک وردپرس جدید نصب کردم (6.1.1) هنگام ویرایش اولین پست، صفحۀ خوشآمد رو میبندم و تیک حالت تمامصفحه رو برمیدارم و سیو میکنم؛ اما دوباره که میخوام ویرایش کنم، به حالت پیشفرض برمیگرده، یعنی تمامصفحه میشه و کادر خوشآمد باز میشه! نسخه 6.1 مشکل داره یا ... ؟ سپاس نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 54 ارسال شده در 14 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 14 آذر یک بار کش و کوکیها رو پاک کنید حل میشه. 1 نقل قول لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در 15 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 15 آذر متشکرم اما این کار رو انجام دادم درست نشد. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در 16 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 16 آذر سلام با یه مرورگر دیگه بررسی کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در 16 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 16 آذر با سپاس با کروم و موزیلا تست کردم همین مشکل بود. عجیبه اولین سایتمه که با این مشکل برخورد میکنه! وردپرس رو دو بار با نصب اتومات نتافراز نصب کردم فرقی نکرد. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .