peymanseo 0 ارسال شده در آذر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 سلام وقت بخیر. من متوجه شدم که وردپرس از نسخه 6.0.3 تا حالا برای زبان فارسی هیچ آپدیتی قرار نداده و همچنین وقتی توی پنل با زبان فارسی میخوایم وردپرس رو به روز کنیم قبلا مینوشت به روزرسانی به نگارش fa_IR الان مینویسه به روزرسانی به نگارش en_US کسی خبر داره که ایا تحریم شدیم یا اینکه مشکل از سمت منه یا همگانیه؟ اگر ممکنه منو راهنمایی کنید. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 سلام نه مشکل تحریم و این موارد نیست. چون ترجمه نسخه جدید وردپرس هنوز تکمیل نشده، و مشکلاتی که این چند وقت اخیر با اینترنت داشتیم باعث این اتفاق شده. به زودی بحث ترجمه نهایی و نسخه جدید وردپرس فارسی در دسترس قرار میگیره. لینک به ارسال
peymanseo 0 ارسال شده در آذر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 01 در در ۱۴۰۱/۹/۱۱ در 13:16، Morteza گفته است : سلام نه مشکل تحریم و این موارد نیست. چون ترجمه نسخه جدید وردپرس هنوز تکمیل نشده، و مشکلاتی که این چند وقت اخیر با اینترنت داشتیم باعث این اتفاق شده. به زودی بحث ترجمه نهایی و نسخه جدید وردپرس فارسی در دسترس قرار میگیره. سپاسگزارم چندین ساعت بعد این اتفاق بررسی کردم فکر کنم منتشر شد و درست شد. در هر صورت ممنون از پاسخ شما. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری