amirali ghorbani 326 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 (ویرایش شده) به نام خدا سلام خدمت دوستان عزیز متسفانه یک مشکلی برای سایت پیش امده که اصلا هیچ از کلمات کلیدی وارد سرچ گوگل نمیشه جالب است سایتم را در site: هم بالا نمیاره از رنک مث پرو و افزونه گوگل هم استفاده میکنم ولی حتی اسم خود سایت هم در گوگل سرچ میزنم بالا نمیاد سایت رو در سرچ کنسول گوگل ثبت کردم ولی مشکلم حل نشد اگر کسی از دوستان راه حلی دارد ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر ویرایش شده آبان 01 توسط amirali ghorbani لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در 4 ساعت قبل، amirali ghorbani گفته است : به نام خدا سلام خدمت دوستان عزیز متسفانه یک مشکلی برای سایت پیش امده که اصلا هیچ از کلمات کلیدی وارد سرچ گوگل نمیشه جالب است سایتم را در site: هم بالا نمیاره از رنک مث پرو و افزونه گوگل هم استفاده میکنم ولی حتی اسم خود سایت هم در گوگل سرچ میزنم بالا نمیاد سایت رو در سرچ کنسول گوگل ثبت کردم ولی مشکلم حل نشد اگر کسی از دوستان راه حلی دارد ممنون میشم راهنمایی کنه با تشکر سلام سایت تازه تاسیسه؟ لینک به ارسال
amirali ghorbani 326 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در 2 ساعت قبل، kasra1 گفته است : سلام سایت تازه تاسیسه؟ حدودا 2 هفته ای هست از ساختش لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در در ۱۴۰۱/۸/۱۹ در 16:14، amirali ghorbani گفته است : حدودا 2 هفته ای هست از ساختش همونه دیگه مثل قدیم نیست سایت و ثبت میکردی بعد ۵ دیقه تو گوگل بود.الان سایت و فیچ میکنی هم بعد دو سه روز ایندکس میشه.سایت ضعیفه چند تا صفحه هاشو فیچ کن بزارچن روز بگذره خوب میشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری