kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 سلام من سایتم یک سال داشتم تقریبا تو چندتا مطلب کلیدی رتبه دوم بودم توی گوگل حتی از سایت های قوی بالاتر بودم چون کارم رو گسترش دادم مجبور شدم دامنه رو عوض کنم دو هفته ای هست همه کاراشو انجام دادم انتقال 301 و اطلاع ب گوگل مستر و.. الان اون کلمه ها رو سرچ میکنی دیگه تا صفحه 10 هم سایت من نیست قبلا روزی 1000 تا ورودی گوگل داشتم الان شده روزی 10 تا چ مدت طول میکشه درست بشه؟ و چ روش پیشنهاد دارین زودتر برگردم جایگاهم لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 سلام تغییر دامنه به صورت اصولی به این شکل هست: 1- دامنه سایت رو به دامنه جدید تغییر بدید 2- دامنه قبلی رو روی دامنه جدید پارک کنید (هاستتون باید انجام بده) 3- به صورت صحیح دامنه قدیم رو روی دامنه جدید ریدایرکت کنید 4- هر دو دامنه رو در گوگل وبمستر تولز ثبت کنید 5- در گوگل وبمستر دامنه قدیمی رو از بخش Change Address به دامنه جدید منتقل کنید. اگر دقیقا و اصولی این کارها رو انجام بدید، ظرف چند روز رتبه قبلی رو تا 80 درصد به دست میارید. 20 درصد باقیمونده هم طی مدت زمانی حدود سه چهار ماه اوکی میشه لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در در ۱۴۰۱/۸/۱۴ در 21:31، b.soshiant گفته است : سلام تغییر دامنه به صورت اصولی به این شکل هست: 1- دامنه سایت رو به دامنه جدید تغییر بدید 2- دامنه قبلی رو روی دامنه جدید پارک کنید (هاستتون باید انجام بده) 3- به صورت صحیح دامنه قدیم رو روی دامنه جدید ریدایرکت کنید 4- هر دو دامنه رو در گوگل وبمستر تولز ثبت کنید 5- در گوگل وبمستر دامنه قدیمی رو از بخش Change Address به دامنه جدید منتقل کنید. اگر دقیقا و اصولی این کارها رو انجام بدید، ظرف چند روز رتبه قبلی رو تا 80 درصد به دست میارید. 20 درصد باقیمونده هم طی مدت زمانی حدود سه چهار ماه اوکی میشه ممنون از پاسخ تمام کار ها به درستی انجام شده اما حدود ۲ هفته گذشته رتبه گوگلم همه از دست دادم ورودی گوگلم شده روزی ۵ تا تا کی این وضع ادامه داره؟ ممکنه یهو رتبم برگرده؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 سلام دامین قبلی در دسترس هست؟ ریدایرکت ها به درستی انجام میشه؟ لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در 4 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام دامین قبلی در دسترس هست؟ ریدایرکت ها به درستی انجام میشه؟ سلام بله در دسترسه ریدایرکت ها هم درست انجام شده میرم توی سرچ کنسول دامنه قبلی مثلا هفته پیش تعداد مطالب ایندکس 3 هزار بود امروز دیدم شده هزار تا داره کم میشه ازونطرف دامنه جدید داره ایندکسش زیاد میشه الان نزدیک 18 روز گذشته سایتم واقعا نابود شده لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 شد نزدیک یک ماه همچنان ورودی ندارم روزی ۱۰ تا چه کنم؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 برگردید به آدرس قبلی لینک به ارسال
kasra1 3 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در 11 دقیقه قبل، b.soshiant گفته است : برگردید به آدرس قبلی چرا اخه این همه زحمت کشیدم برا دامنه جدید برگردم قبلی اعتبار دوباره بدست میاد؟ لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در آبان 01 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در 19 ساعت قبل، kasra1 گفته است : چرا اخه این همه زحمت کشیدم برا دامنه جدید برگردم قبلی اعتبار دوباره بدست میاد؟ اگر دامنه جدید واقعا نیاز هست پس باید صبر کنید و در سایت جدید محتوا جدید و خوب بزنید تا گوگل رتبه قبلی رو بهتون بده. این پروسه اعتبار قدرت دامنه به دامنه جدید طبق گفته دوستمون حداقل سه تا چهار ماه طول میکشه به شرط اینکه شما به کار خودتون ادامه بدید حتما بهتر از قبل هم میایی بالا. لینک سازی اگر اصولی برای دامنه قدیم انجام شده بایستی برای دامنه جدید هم به صورت اصولی و کم کم شروع کنید تا زودتر به نتیجه برسید. به هر حال سئو همیشه صبر میخواد و بایستید این زمان بگذره. 1 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری