honey 0 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 درود من برای سایتم متنی در هدر سایت موجود هست که هرچه میگردم پیداش نمیکنم برای تغییر . این سایت من و میخوام این متن "the human academy to have.... " رو تغییر بدم . قالب سایت هم leadership هست. ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 درود اگر با کدنویسی آشنا هستید میتونید از طریق header.php پیداش کنید و حذفش کنید. اگر اشنایی ندارید، این کد رو در انتهای در style.css کپی کنید: .class-center-title { display: none !important; } #class-center-title { display: none !important; } اما راه حل اصولی همون روش اول هست که گفتم. چون کاملا اون بخش رو پاکسازی میکنه. اما در روش دوم متن حذف نمیشه فقط از نمایشش جلوگیری میشه. لینک به ارسال
honey 0 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در 17 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : درود اگر با کدنویسی آشنا هستید میتونید از طریق header.php پیداش کنید و حذفش کنید. اگر اشنایی ندارید، این کد رو در انتهای در style.css کپی کنید: .class-center-title { display: none !important; } #class-center-title { display: none !important; } اما راه حل اصولی همون روش اول هست که گفتم. چون کاملا اون بخش رو پاکسازی میکنه. اما در روش دوم متن حذف نمیشه فقط از نمایشش جلوگیری میشه. ممنونم دوست عزیز. ولی من میخوام یه متن دیگه رو جایگزینش کنم. از همون روش اول برم و متن رو عوض کنم درسته؟ لینک به ارسال
honey 0 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 فایل header.php هم چک کردم داخل اون نبود . میشه کمکم کنید؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 (ویرایش شده) این کد رو بذارید در انتهای فایل functions.php // replce theme word add_filter('gettext', 'mw_translate_words_array'); add_filter('ngettext', 'mw_translate_words_array'); function mw_translate_words_array( $translated ) { $words = array( 'The Human Academy To have a Beautiful Mind, Body and Soul' => 'آکادمی علوم انسانی', ); $translated = str_ireplace( array_keys($words), $words, $translated ); return $translated; } بجای «آکادمی علوم انسانی» میتونید هر چیز دیگهای که میخواید بنویسید. ویرایش شده مهر 01 توسط b.soshiant لینک به ارسال
honey 0 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در در ۱۴۰۱/۷/۲۸ در 00:49، b.soshiant گفته است : این کد رو بذارید در انتهای فایل functions.php // replce theme word add_filter('gettext', 'mw_translate_words_array'); add_filter('ngettext', 'mw_translate_words_array'); function mw_translate_words_array( $translated ) { $words = array( 'The Human Academy To have a Beautiful Mind, Body and Soul' => 'آکادمی علوم انسانی', ); $translated = str_ireplace( array_keys($words), $words, $translated ); return $translated; } بجای «آکادمی علوم انسانی» میتونید هر چیز دیگهای که میخواید بنویسید. متاسفانه عوض نشد. امکان داره pv براتون پسورد بفرستم خودتون ببینید؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در 3 ساعت قبل، honey گفته است : متاسفانه عوض نشد. امکان داره pv براتون پسورد بفرستم خودتون ببینید؟ مشکلی نداره. بفرستید 1 لینک به ارسال
honey 0 ارسال شده در آبان 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 01 در در ۱۴۰۱/۷/۳۰ در 14:03، b.soshiant گفته است : مشکلی نداره. بفرستید بسیار ممنونم از وقتی که گذاشتید و مشکل رو برطرف کردید. سپاس لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری