sir1 512 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 با سلام از وقتی اعتراضات شروع شده سرعت سایت هایی که روی هاست های خارجی هستند خیلی کم شده به طوری اگر قندشکن روشن باشه کندی وجود نداره ولی وقتی قندشکن را حاموش میکنی سایت ها به کندی بالا میان. راهکار برای این مشکل چیه؟ آیا باید سایت به سرورهای ایرانی منتقل بشه؟ استفاده از cdn ایرانی چقدر میتونه کمک کننده باشه؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 بخاطر محدود کردن پهنای باند اینترنت بین الملل هست اگه منتقل کنید به سرورهای داخلی مشکل حل میشه. هرچند کیفیتشون هم بدردنمیخوره ولی دست کم سایت قطع نمیشه با cdn ایرانی هم میشه استفاده کرد اما از اوننجایی که برخی از این شرکتهای cdn داخلی در پروژه اینترنت ملی و محدود کردن اینترنت با کارگروه صیانت همکاری دارند، بهتره ازشون استفاه نکنید تا کارشون رونق نگیره 1 لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در در ۱۴۰۱/۷/۱۹ در 00:42، b.soshiant گفته است : بخاطر محدود کردن پهنای باند اینترنت بین الملل هست اگه منتقل کنید به سرورهای داخلی مشکل حل میشه. هرچند کیفیتشون هم بدردنمیخوره ولی دست کم سایت قطع نمیشه با cdn ایرانی هم میشه استفاده کرد اما از اوننجایی که برخی از این شرکتهای cdn داخلی در پروژه اینترنت ملی و محدود کردن اینترنت با کارگروه صیانت همکاری دارند، بهتره ازشون استفاه نکنید تا کارشون رونق نگیره هم cdn ایران سرور را امتحان کردم و هم ابرآروان جفتشون به درد نمیخورن. آخر رفتم روی همون کلودفلری که روش بود و با مدیر سرور گفتم مشکل سرعتشو حل کنید که انگار حل کرده. روی cdn ایرانی سایت بالا میومد و از نظر سرعت مشکل نداشت ولی یه بخش از سایت کار نمیکرد. بهترین cdn همون کلودفلر است لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در در ۱۴۰۱/۷/۲۲ در 18:03، sir1 گفته است : هم cdn ایران سرور را امتحان کردم و هم ابرآروان جفتشون به درد نمیخورن. آخر رفتم روی همون کلودفلری که روش بود و با مدیر سرور گفتم مشکل سرعتشو حل کنید که انگار حل کرده. روی cdn ایرانی سایت بالا میومد و از نظر سرعت مشکل نداشت ولی یه بخش از سایت کار نمیکرد. بهترین cdn همون کلودفلر است صددرصد بهترین cdn کلو.دفلر هست. باید دید در ساعت هایی که اینترنت رو وری اپراتورهای ایرانسل و همراه اول ملی میکنند، سایت با نیمسرورهای کلودفلر به وسیله اینترنت این دو سیم کارت بالا میاد یا خیر. این مورد رو چک کنید به من هم اطلاع بدید تشکر لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در مهر 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 در 48 دقیقه قبل، b.soshiant گفته است : صددرصد بهترین cdn کلو.دفلر هست. باید دید در ساعت هایی که اینترنت رو وری اپراتورهای ایرانسل و همراه اول ملی میکنند، سایت با نیمسرورهای کلودفلر به وسیله اینترنت این دو سیم کارت بالا میاد یا خیر. این مورد رو چک کنید به من هم اطلاع بدید تشکر نه بالا نمیاد چون کلودفلر نقطه ای برای اتصال به داخل ایران ندارد. اگر سایت هم به سروهای ایرانی ببریم گوگل از اینور بهش دسترسی نداره یا دسترسی به سایت مختل میشه. به نظرم بیرون ایران باشه بهتره تا اینکه داخل. این اختلال با تموم شدن اعتراضات کم کم تموم میشه و به حالت عادی برمیگرده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 سلام وقت بخیر در حال حاضر بهتره که از سرورهای داخلی استفاده کنید کلودفلر رو هم بهتره موقت غیرفعال کنید 2 لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مهر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 01 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۷/۲۶ در 21:57، sir1 گفته است : نه بالا نمیاد چون کلودفلر نقطه ای برای اتصال به داخل ایران ندارد. اگر سایت هم به سروهای ایرانی ببریم گوگل از اینور بهش دسترسی نداره یا دسترسی به سایت مختل میشه. به نظرم بیرون ایران باشه بهتره تا اینکه داخل. این اختلال با تموم شدن اعتراضات کم کم تموم میشه و به حالت عادی برمیگرده اگر سایت رو به سرورهای داخلی ببرید گوگل مشکلی نداره و بهش دسترسی کامل داره درواقع ما ارتباطمون با اونور قطع هست اما از اونور به سرورهای ما دسترسی دارند همونطور که مهندس اسدی هم فرمودند، بهتره تا تمام شدن این وضعیت، از نیمسرورهای داخلی استفاده کنید و کلودفلر رو موقتا غیر فعال کنید. ویرایش شده مهر 01 توسط b.soshiant 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری